Marbella-EV Pris på begäran Ny konstruktion
18 tillgängliga bilder
Marbella-EV Pris på begäran Ny konstruktion

Marbella EV lyxfastigheter

  • Slutförd Q1 2021
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 180m²
  • Bygglov Beviljats

Marbella EV lyxfastigheter

Lokaliserad i hjärtat av Marbellas eftertraktade Golden Mile-område, précis brevis Puerto Banus, finner vi de här 15 bekväma och funktionella bostäderna i en väldigt modern utveckling spridd på 5 byggnader på en premuimtomt på 8 000 m² som inkluderar ett 6 000 m² gemensamt område med anlagda trädgårdar, en pool och ett soldäck.

Var och en av de 5 byggnadskomplexen innehåller 3 separata ecovänliga villor på 577 m² - 669 m² med 3 sovrum och 3 badrum, egna privata trädgårdar och vida tak-solterrasser vilka är ideala för solning eller för att njuta av grillning med fantastiska vyer av Marbellas hamn och kustlinje i bakgrunden.

Interiören har designats med focus på belysning och utrymme, tack vare stora fönster och höga tak. Bottenvåningen erbjuder ett underbart vardags- och middagsytrymme med ett modernt kök med öppen planlösning, och 3 sovrum med egna badrum som är belägna på övervåningen. Källaren rymmer ett stort fritidsrum, ett gym och garaget.

Exklusiva moderna hus i en förstklassig belägenhet i Marbella

Läge

Beläget i hjärtat av Marbels eftertraktade Golden Mile, mycket nära Puerto Banus, Marbella Town och de bästa stränderna, restaurangerna, shoppingområdena och golfbanorna som området har att erbjuda.

Beläget bara 1 km från A-7, kan boende vid denna utveckling njuta av snabb och enkel tillgång till motorvägen.

Visa på kartan

Marbella-EV Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet Pris vid förfrågan Våning 2 3 4 180m² 92m² -
Lägenhet Pris vid förfrågan Våning 2 3 3 381m² 223m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA