International
Associate
Marbella-EV
Pris from €1,390,000 Ny konstruktion

Marbella EV lyxfastigheter

15 lyxiga villor med private trädgårdar och en gemensam pool till salu i en fantastisk belägenhet på Marbellas Golden Mile.

  • Slutförd Q3 2020
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 180m²
  • Bygglov Beviljats

En vacker ny utveckling på 15 lyxfastigheter till salu i Golden Mile, Marbella.

Lokaliserad i hjärtat av Marbellas eftertraktade Golden Mile-område, précis brevis Puerto Banus, finner vi de här 15 bekväma och funktionella bostäderna i en väldigt modern utveckling spridd på 5 byggnader på en premuimtomt på 8 000 m² som inkluderar ett 6 000 m² gemensamt område med anlagda trädgårdar, en pool och ett soldäck.

Var och en av de 5 byggnadskomplexen innehåller 3 separata ecovänliga villor på 577 m² - 669 m² med 3 sovrum och 3 badrum, egna privata trädgårdar och vida tak-solterrasser vilka är ideala för solning eller för att njuta av grillning med fantastiska vyer av Marbellas hamn och kustlinje i bakgrunden.

Interiören har designats med focus på belysning och utrymme, tack vare stora fönster och höga tak. Bottenvåningen erbjuder ett underbart vardags- och middagsytrymme med ett modernt kök med öppen planlösning, och 3 sovrum med egna badrum som är belägna på övervåningen. Källaren rymmer ett stort fritidsrum, ett gym och garaget.

Exklusiva moderna hus i en förstklassig belägenhet i Marbella

Marbella-EV

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €1,390,000 Våning 2 3 Sovrum 4 Badrum 180m², Terrass 92m² -
Lägenhet €1,690,000 Våning 2 3 Sovrum 3 Badrum 381m², Terrass 223m² -

Läge

Beläget i hjärtat av Marbels eftertraktade Golden Mile, mycket nära Puerto Banus, Marbella Town och de bästa stränderna, restaurangerna, shoppingområdena och golfbanorna som området har att erbjuda.

Beläget bara 1 km från A-7, kan boende vid denna utveckling njuta av snabb och enkel tillgång till motorvägen.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA