International
Associate
Marbella-EV
Pris from €1,390,000 Ny konstruktion

Marbella EV lyxfastigheter

15 lyxiga villor med private trädgårdar och en gemensam pool till salu i en fantastisk belägenhet på Marbellas Golden Mile.

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 170m²
  • Bygglov Beviljats

En vacker ny utveckling på 15 lyxfastigheter till salu i Golden Mile, Marbella.

Lokaliserad i hjärtat av Marbellas eftertraktade Golden Mile-område, précis brevis Puerto Banus, finner vi de här 15 bekväma och funktionella bostäderna i en väldigt modern utveckling spridd på 5 byggnader på en premuimtomt på 8 000 m² som inkluderar ett 6 000 m² gemensamt område med anlagda trädgårdar, en pool och ett soldäck.

Var och en av de 5 byggnadskomplexen innehåller 3 separata ecovänliga villor på 577 m² - 669 m² med 3 sovrum och 3 badrum, egna privata trädgårdar och vida tak-solterrasser vilka är ideala för solning eller för att njuta av grillning med fantastiska vyer av Marbellas hamn och kustlinje i bakgrunden.

Interiören har designats med focus på belysning och utrymme, tack vare stora fönster och höga tak. Bottenvåningen erbjuder ett underbart vardags- och middagsytrymme med ett modernt kök med öppen planlösning, och 3 sovrum med egna badrum som är belägna på övervåningen. Källaren rymmer ett stort fritidsrum, ett gym och garaget.

Exklusiva moderna hus i en förstklassig belägenhet i Marbella

Marbella-EV

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €1,390,000 Våning 2 3 Sovrum 4 Badrum 293m², Terrass 90m² -
Lägenhet €1,690,000 Våning 2 3 Sovrum 3 Badrum 170m², Terrass 211m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA