Estepona-TA
Pris from €398,000 Ny konstruktion

Estepona Ny Bostadsutveckling

Lyx lägenheter och takvåningar till salu i underbar ny residens bostadsutveckling i Estepona.

  • Slutförd Q2 2018
  • Enheter tillgängliga 5
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 108m²
  • Bygglov Beviljats

Helt Ny Bostadsutveckling i Estepona erbjudande femtio-sex 2 och 3-sovrums lägenheter och 2 och 3-sovrums vindsvåningar med spektakulära gemensamma trädgårdar 4 pooler, en paddle tennis bana och havsutsikt.

I hjärtat av Atalaya Alta, ett av Costa del Sols mest exklusiva områden, mellan Marbella och Estepona och bara minuter från stranden, vill vi presentera denna excellenta nya bostadsutveckling med lyx residens att köpa.


Bostadsutvecklingen erbjuder femtio-sex 2 och 3-sovrums lägenheter och 2 och 3-sovrums vindsvånigar med vass design, rymliga terrasser och ett soligt sädr till sydväst läge med panorama havsutsikt i många av fastigheterna samt parkering och förråds facilitieter i alla.

 
Med blick över antingen golf banab, havet eller den omringande landsbyggden, njuter dessa fastigheter av öppen plan kök och boende ytor och stora fönster för maximalt naturligt ljus.  De lyckligt lottade boende i detta komplex kan njuta av tillgången till de underbara gemensamma trädgårdarna, 4  pooler, paddle tennis bana och ett socialt område med en grill. Vidare kan ägarna åtnjuta speciella rabatter och privilegier på den lokala golf klubben.


Ett förträffligt tillfälle att införskaffa sig en lyx bostad på Costa del Sols senaste nya bostadsutveckling.

Estepona-TA

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Takvåning €810,000 n/a 3 Sovrum 3 Badrum 310m², Terrass 162m² -
Lägenhet €398,000 Våning 0 2 Sovrum 2 Badrum 111m², Terrass 44m² -
Lägenhet €810,000 Våning 2 3 Sovrum 2 Badrum 132m², Terrass 162m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile