Estepona-FCG10
Pris from €3,700,000 Ny konstruktion

Lyxiga golfvillor i Estepona

Fantastiska golfvillor med otrolig utsikt och exklusiva hotelltjänster till salu i Estepona.

  • Slutförd Q1 2018
  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 5 & 6
  • Storlekar från 601m²
  • Bygglov Beviljats

16 lyxiga livsstilsegendomar att köpa i den här exklusiva golfresorten i Estepona; alla med privata trädgårdar och pooler.

Den här nya exklusiva utvecklingen i Estepona, endast 5 minuter från stranden och en kort körväg från Marbella, Puerto Banus och Sotogrande, erbjuder 16 lyxvillor i en fridfull miljö med fantastisk utsikt över golfbanan och bergen, och dygnet-runt-säkerhet.

Att köpa egendom här innebär att du har tillgång till tjänsterna på anläggningens Hotell och-Golfklubb, som är en av Spaniens bästa resorts och en av de 50 bästa för kundtjänster i världen. Dessutom är golfbanan platsen för PGA turneringar, så det är av högsta standard.

Det finns två enhetstyper tillgängliga, som båda delar ett gemensamt koncept men erbjuder olika storlekar, nummer av sovrum och unik design och layout. Det finns egendomar med 5 och 6 sovrum med ansluten toalett och med vardagsrum på upp till 90 m² med fem meter höga tak, fullt utrustade moderna kök, personalrum och parkingsmöjligheter för 2 bilar.

Alla egendomar ståtar med vacker utsikt mot golfplanen, Sierra Bermeja-bergen eller havet och har den högsta kvalitets-finishen, som.marmorgolv av kalksten, inredningshantverk i ek och lakerade gråa aluminium-snickerier.

Var och en av egendomarna levereras med private anlagda trädgårdar med pool, täckta och öppna terrasser och en mängd lokala och subtropiska plantor som pasasr väl i det soliga klimatet på Costa del Sol. Tomtstorlekarna sträcker sig från 1 571 m² till 2 183 m² och villorna har en boyta på 601 m² till 725 m².

En fantastisk möjlighet att skaffa en lyxig livsstillsvilla med tillträde till ett världsklassigt hotell och golfresort i Estepona.

Höjdpunkter

  • Exceptionella kvalitetsmaterial och finish
  • 3 enhetstyper att välja från
  • Ägarförmåner, tillgång och rabatt på hotell och golf-anordningar
  • Utmärkt lokalisering
  • Vacker utsikt över golfbanan, Sierra Bermeja-bergen och havet
Estepona-FCG10

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €3,700,000 Våning 0 5 Sovrum 5 Badrum 601m², Terrass 76m² -
Hus/Villa €3,800,000 Våning 0 5 Sovrum 5 Badrum 710m², Terrass 140m² -
Hus/Villa €4,000,000 Våning 0 6 Sovrum 6 Badrum 725m², Terrass 96m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA