Senaste enheterna
Estepona-FCG10 Pris from €4,000,000 Ny konstruktion
32 tillgängliga bilder
Estepona-FCG10 Pris from €4,000,000 Ny konstruktion

Lyxiga golfvillor i Estepona

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 601m²
  • Bygglov Beviljats

Lyxiga golfvillor i Estepona

Den här nya exklusiva utvecklingen i Estepona, endast 5 minuter från stranden och en kort körväg från Marbella, Puerto Banus och Sotogrande, erbjuder 16 lyxvillor i en fridfull miljö med fantastisk utsikt över golfbanan och bergen, och dygnet-runt-säkerhet.

Att köpa egendom här innebär att du har tillgång till tjänsterna på anläggningens Hotell och-Golfklubb, som är en av Spaniens bästa resorts och en av de 50 bästa för kundtjänster i världen. Dessutom är golfbanan platsen för PGA turneringar, så det är av högsta standard.

Det finns två enhetstyper tillgängliga, som båda delar ett gemensamt koncept men erbjuder olika storlekar, nummer av sovrum och unik design och layout. Det finns egendomar med 5 och 6 sovrum med ansluten toalett och med vardagsrum på upp till 90 m² med fem meter höga tak, fullt utrustade moderna kök, personalrum och parkingsmöjligheter för 2 bilar.

Alla egendomar ståtar med vacker utsikt mot golfplanen, Sierra Bermeja-bergen eller havet och har den högsta kvalitets-finishen, som.marmorgolv av kalksten, inredningshantverk i ek och lakerade gråa aluminium-snickerier.

Var och en av egendomarna levereras med private anlagda trädgårdar med pool, täckta och öppna terrasser och en mängd lokala och subtropiska plantor som pasasr väl i det soliga klimatet på Costa del Sol. Tomtstorlekarna sträcker sig från 1 571 m² till 2 183 m² och villorna har en boyta på 601 m² till 725 m².

En fantastisk möjlighet att skaffa en lyxig livsstillsvilla med tillträde till ett världsklassigt hotell och golfresort i Estepona.

Höjdpunkter

  • Exceptionella kvalitetsmaterial och finish
  • 3 enhetstyper att välja från
  • Ägarförmåner, tillgång och rabatt på hotell och golf-anordningar
  • Utmärkt lokalisering
  • Vacker utsikt över golfbanan, Sierra Bermeja-bergen och havet

Läge

Denna utväg ligger i ett vackert, lugnt område i Andalusiens kust, nära den vackra byn Casares och bara 5 minuters bilresa från stranden.

Också bara en kort bilresa bort är Marbella, Puerto Banus och Sotogrande. Malaga flygplats kan nås på under en timme och Gibraltar är bara 15 minuter bort.

Estepona-FCG10 Pris from €4,000,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €4,000,000 Våning 0 5 5 601m² 76m² -
Hus/Villa €4,300,000 Våning 0 6 6 725m² 96m² -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA