Estepona-Beach-AP Pris from €540,000 Ny konstruktion
57 tillgängliga bilder
Estepona-Beach-AP Pris from €540,000 Ny konstruktion

Estepona Strand Fastigheter

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 77m²
  • Bygglov Beviljats

Estepona Strand Fastigheter

Organiserad i en svångd form runt ett expansivt landskap område med tre sammanbundna infinity pooler, en padel bana och ett spa och fitness område, finner vi dessa nya energi effektiva hem med blick över stranden i Estepona. 24-timmars ingångs kontroll erbjuder de boende känslan av säkerhet men man njuter ändå av direkt anslutningen till promenaden och stranden. 


Kunderna kan välja mellan 2, 3 och 4-sovrums lägenheter, inklusive botten plan fastigheter med privat trädgård och 3 eller 4-sovrums takvåningar med stora terrasser med havsutsikt och privata pooler och klimat kontrollerade vinkällare.


fastigheterna kommer att erbjuda high spec kök med excellenta apparater och högklassiga material så som marmor, Iroko natur träd och Porcelanosa detaljer. Home automation, luft konditionering och individuellt alarm system är ytterligare bekvämlighteter i dessa exklusiva hem och varje fastighet har förrådsrum och parkerings plats eller två om det gäller takvåningar. Rymliga, ljusa, privata och alltod med blick mot havet, är dessa underbara fastigheter tillgångliga att köpa off plan.


Höjdpunkter
Strandkants läge
Lägenheter och takvåningar
Excellenta genemsamma fritids faciliteter
Hög säkerhets muromgärdat område 
Högsta kvalitet i materialen

Läge

Denna nya bostadsutveckling åtnjuter ett priviligerat strandkants läge i Estepona, jendast några minuter från Estepona Marina och Sotogrande, 22 minuter från San Pedro de Alcantara och 28 minuter från Marbella och Puerto Banús.

Visa på kartan

Estepona-Beach-AP Pris from €540,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €540,000 n/a 2 2 77m² 29m² -
Lägenhet €890,000 n/a 3 3 119m² - -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA