Cabopino-TCAP Pris from €689,000 Ny konstruktion
23 tillgängliga bilder
Cabopino-TCAP Pris from €689,000 Ny konstruktion

Cabopino TCAP Hus/Villor, Cabopino, Costa del Sol

  • Slutförd Q3 2020
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 132m²
  • Bygglov Beviljats

Cabopino TCAP Hus/Villor, Cabopino, Costa del Sol

Detta innovativa bostadsprojekt ligger nära de gyllene stränderna Cabopino, Marbella; en av de vackraste delarna av Costa del Sol. Utvecklingen ligger precis framför en golfbana vilket gör det till ett utmärkt alternativ för golfentusiaster.

Villorna har 3 sovrum, 2 på bottenvåningen och 1 på övervåningen, och skulle göra ett idealiskt familjehus eller andra bostad vid havet. Högkvalitativa material och ytbehandlingar har valts hela tiden. Köken, som kan utformas enligt dina önskemål och krav, ska vara utrustade med NEFF-apparater medan golv- och badrumsplattor är märkta Porcelanosa.

Införandet av Aerothermics, ett effektivt energisystem som används för att kyla fastigheterna under sommaren och värmen under vintern bidrar till att hålla energikostnaderna till ett minimum.

Detta unika projekt är ett perfekt alternativ för dem som söker ett helt nytt hem nära havet i Marbella.

Läge

Utveckling ligger nära Cabopino-stranden på den vackra Costa del Sol med en genomsnittlig årstemperatur på 20ºC och mer än 320 soldagar. Projektet ligger precis bredvid en golfbana vilket gör det till ett idealiskt val för idrottare. Flygplatsen ligger 5 km från utvecklingen.

Visa på kartan

Cabopino-TCAP Pris from €689,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €689,000 Våning 0 3 3 132m² 132m² -
Hus/Villa Reserverad Våning 2 3 3 132m² 137m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA