Slutsåld
C34-LOFTS Ny konstruktion
4 tillgängliga bilder
C34-LOFTS Ny konstruktion

C34 LOFTS Lägenheter, Prosperidad, Madrid

C34 LOFTS Lägenheter, Prosperidad, Madrid

Beläget i Madrids eftertraktade Prosperidad-kvarter, erbjuder denna helt nya utveckling exklusiva 6 loftytor till salu med ytor mellan 83 m² och 330 m².

Byggnaden utstrålar urbana elegans från början med sin ståldörr och en elektrisk lyft med glasfönster. Inuti loften ser vi industriella stilar som polerade betonggolv, stora fönster och synliga metallbjälkar som påminner oss om byggnadens förflutna som en fabrik tillbaka 1955.

Köken är utrustade med Corian bänkskivor och avancerade apparater medan badrummen har högkvalitativ sanitetsartiklar och högmodern estetik. De flesta fastigheterna har utomhusutrymme, vare sig det är en privat uteplats eller terrass. en avundsvärd funktion i en sådan central plats. Egenskaperna har dessutom hög energieffektivitet med golvvärme och extra stora, välisolerade fönster. Parkeringsplatser i samma byggnad är tillgängliga för försäljning separat.

Kontakta oss för ytterligare information angående denna möjlighet att förvärva en modern öppen planlösning i ett ständigt utvecklande stadsdel i Madrid City. Färdigställande i slutet av 2018. Områdena har inte licenser för första beläggningen.

slingor

  • Beläget i Prosperidad, i centrum av staden
  • Unik industriell takdesign
  • Högkvalitativa material och ytbehandlingar
  • Öppet utrymme, stora fönster och rikligt naturligt ljus
  • Utmärkt energieffektivitet
  • De flesta har uteplats - privata uteplatser och terrasser

Läge

Denna nya utveckling har ett utmärkt läge i Prosperidad-området i Chamartín-området i Madrid centrum. Det har fantastiska förbindelser med direkt tillgång till M-30 och flygplatsen.

Det är gångavstånd från tunnelbanestationerna Prosperidad och Cruz del Rayo och några minuters promenad från El Viso och Salamanca-distriktet.

Dess närhet till Parque de Berlin och National Music Auditorium gör det särskilt attraktivt. Prosperidad är ett grannskap med gott om kommersiell verksamhet i en bostadsmiljö med många utmärkta affärer, restauranger och barer.

Visa på kartan

C34-LOFTS Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA