Benahavis-VILPRO Pris from €2,230,000 Ny konstruktion
21 tillgängliga bilder
Benahavis-VILPRO Pris from €2,230,000 Ny konstruktion

Benahavis VILPRO Hus/Villor, Benahavís, Costa del Sol

  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 503m²
  • Bygglov Beviljats

Benahavis VILPRO Hus/Villor, Benahavís, Costa del Sol

Tre fantastiska designervillor till salu som en del av en spektakulär nyutveckling i Benahavís. Denna prestigefyllda adress på Costa de Sol erbjuder avskildhet och fantastisk utsikt över Medelhavet, unika hem för en lyxig livsstil.

Av de tre tillgängliga villorna är 2 belägna i Los Arqueros privata trädkantade gator medan den tredje ligger i Sierra Blanca. Det finns möjlighet att bara köpa tomten, där köparen kan designa och bygga sitt eget hem, eller tomten med ett befintligt projekt och licenser som är redo att börja bygga.

Om köparen väljer alternativet tomt och byggprojekt, skulle de förvärva ett nytt hem med vackra öppna bostadsområden och rikligt med naturligt ljus med tanke på fönstren från golv till tak som också möjliggör att den fantastiska havsutsikten kan njutas inifrån .

Projekten erbjuder många anpassningsalternativ för att säkerställa att köparen når sitt ideala hem, perfekt anpassat till sin livsstil och krav. Valfria hemfunktioner inkluderar en hiss för att ansluta var och en av de 3 våningarna, komplett heminredning och inredning och toppmodern hemsäkerhets- och automatiseringssystem. Utanför finns möjligheten att inkludera en vattenfunktion på toppen av uppfarten, dekorativ belysning och en utomhus skorsten.

Villorna i källaren är också mycket anpassningsbara; ett gym, gästlägenhet eller hemmabio är bara några av de tillgängliga alternativen. Varje projekt har en godkänd bygglicens.

slingor

  • Möjlighet att köpa antingen tomten eller tomten plus projektet
  • Unik, modern arkitektonisk stil
  • Fantastisk utsikt över Medelhavet
  • Prestigefyllda adresser i Los Arqueros och Sierra Blanca
  • Anpassningsalternativ tillgängliga

Läge

Två villor belägna i Los Arqueros och en i Sierra Blanca, Benahavís. Gångavstånd till Los Arqueros Golf and Country Club och den nya British International School, detta är en prestigefylld adress på Costa del Sol.

Benahavis-VILPRO Pris from €2,230,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €2,230,000 n/a 4 4 503m² 71m² -
Hus/Villa €2,790,000 n/a 4 4 707m² 166m² -
Hus/Villa €5,895,000 Våning 0 4 5 1,401m² 203m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA