Slutsåld
BCN-Glorias Ny konstruktion
3 tillgängliga bilder
BCN-Glorias Ny konstruktion

Våningar i Glorias, Barcelona

  • Slutförd Q4 2016

Våningar i Glorias, Barcelona

Helt ny byggnad med 67 våningar som nås via 2 trapphus. Detfinns 2, 3 och 4-sovrums våningar så väl som botten plan duplex våningar med stora verandor. Några fastigheter vetter mot havet, andra mot bergen, med utsikt över en inre bakgård med rymmliga balkonger. 
Det finns stora parkerings platser och förrådsrum i samma byggnad med diret förnbindelse till våningarna med hiss.  Vidare är köken fullt utrustade (med apparater och arbetsytor), badrum med avskärmning, badrums möbler med inbyggda speglar och termostat kranar i stora badrummet. 
Dessa lägenheter har golv värme, installation för varm och kall luftkonditionering via ducter. Elerktiska persienner i sovrum och vardagsrum. 
Dessa lägenheter har hög kvalitet och är energi snåla dessutom (Energi rankning - A).

Extras

Toppen läge nära Sagrada familia och Glorias med bra metro och bus förbindelser till stadskärnan och stränder
Våningar med 2-4 sovrum och olika utsikt, så väl som botten plan duplex lägenheter med stora verandor
Utomhus snickeri lackerat termatiskt, dubbel inglasade fönster, vrid och vänd bara fönster i vargdagsrum och sovrum, elekktriska aluminium persienner och ljud isolering.  
Vit lackerad säkerhets dörr vid ingången och interiör dörrar med samma avslutning 
Inbyggda modulära garderober med vit lackerade dörrar och smidiga chrome hadtag  
Komplett kök med enheter och apparater (ut blås fläkt, glas keramik härd, elektrisk ugn med rostfritt stål avslutningar, inbyggd rostfritt stål mikrovågsugn, panel tvättmaskin-torktumlare) och, quartz arbetsytor, rostfritt stål vaskar och tork station, rörbara mixer vatten kranar
Fullt utrustade hög kvalitets badrum
Golv värme med individuell termostat i varje sovrum oxch vardagsrum

Läge

Denna byggnad finner man i en av Barcelonas mest revampade områden, bara några meter från Sagrada Familia, och på en av Eixamples viktigaste gator. Denna bostadsutveckling är belägen väldigt nära Plaza de las Glorias och [email protected]
Området har de bästa trafik förbindelserna till resten av staden, både med metro och bus, och erbjuder enkel transport till och från Barcelona.
Detta är ett väletablerat bostadsområde med all den sevice man behöver för vardagen så väl som att det är nära några av de största tursit attraktionerna i Barcelona, så som Sagrada Familia, National Teatern eller stranden.

BCN-Glorias Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA