BCN-Glorias Slutsåld
Ny konstruktion

Våningar i Glorias, Barcelona

Vackra helt nya bostäder till salu nära Glorias och Sagrada Familia, Barcelona

  • Slutförd Q4 2016

Exceptionella nya lägenheter belägna mellan Glorias och Sagrada Familia.

Helt ny byggnad med 67 våningar som nås via 2 trapphus. Detfinns 2, 3 och 4-sovrums våningar så väl som botten plan duplex våningar med stora verandor. Några fastigheter vetter mot havet, andra mot bergen, med utsikt över en inre bakgård med rymmliga balkonger. 
Det finns stora parkerings platser och förrådsrum i samma byggnad med diret förnbindelse till våningarna med hiss.  Vidare är köken fullt utrustade (med apparater och arbetsytor), badrum med avskärmning, badrums möbler med inbyggda speglar och termostat kranar i stora badrummet. 
Dessa lägenheter har golv värme, installation för varm och kall luftkonditionering via ducter. Elerktiska persienner i sovrum och vardagsrum. 
Dessa lägenheter har hög kvalitet och är energi snåla dessutom (Energi rankning - A).

BCN-Glorias

Läge

Denna byggnad finner man i en av Barcelonas mest revampade områden, bara några meter från Sagrada Familia, och på en av Eixamples viktigaste gator. Denna bostadsutveckling är belägen väldigt nära Plaza de las Glorias och [email protected]
Området har de bästa trafik förbindelserna till resten av staden, både med metro och bus, och erbjuder enkel transport till och från Barcelona.
Detta är ett väletablerat bostadsområde med all den sevice man behöver för vardagen så väl som att det är nära några av de största tursit attraktionerna i Barcelona, så som Sagrada Familia, National Teatern eller stranden.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile