International
Associate
Alma-de-Huertas Slutsåld
Pris på begäran Ny konstruktion

Alma de Huertas Hus/Villor, Palacio de Congresos, Valencia

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I Palacio de Congresos, Valencia

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Palacio de Congresos, Valencia

Denna exklusiva utveckling av nybyggda bostäder erbjuder sex moderna och rymliga radhus i staden, alla med egen ingång från den offentliga gatan. Dessa vackra hem har stora privata terrasser och har tillgång till det gemensamma området med en attraktiv pool, det perfekta utrymmet att ha roligt och koppla av.

Husen mäter från 178 m² och fördelas över 2 våningar och en källare, med 4 sovrum, privat parkering och förvaring. Det finns också möjlighet att skapa ett femte sovrum i källaren, enligt kundens behov, eftersom det finns naturligt ljus här också.

Husen har noggrant utformats för att maximera naturljus och rymdutnyttjande. I dagområdet har öppna utrymmen funktion med stora fönster som ger plats åt en privat terrass först och sedan till samhällsutrymmet där poolen ligger.

Dessa utsökta bostäder skulle vara idealiska för familjer som vill vara i staden, med alla tjänster på samma gata, men med ett stort hus med terrass och grönområden.

Alma-de-Huertas

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa Reserverad n/a 4 Sovrum 3 Badrum 178m², Terrass 21m² -
Hus/Villa Reserverad n/a 4 Sovrum 3 Badrum 178m², Terrass 21m² -
Hus/Villa Reserverad n/a 4 Sovrum 3 Badrum 178m², Terrass 21m² 4.11%
Hus/Villa Reserverad n/a 4 Sovrum 3 Badrum 181m², Terrass 21m² 3.95%
Hus/Villa Reserverad n/a 4 Sovrum 3 Badrum 263m², Terrass 30m² 4.24%
Hus/Villa Reserverad n/a 4 Sovrum 3 Badrum 240m², Terrass 54m² -

Läge

Bostadsutvecklingen ligger i ett växande område av Benicalap, bredvid Benicalap och Marxalenes Parker, och mycket nära den framtida nya fotbolls-stadion i Valencia och Palacio de Congresos. Det ligger på ett oslagbart läge, nära huvudvägarna (med direkt tillgång till North Boulevard), bussar och tunnelbanelinje, och bara 10 km från flygplatsen och Malvarrossa-stranden.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA