Bild av fastigheten
VALR21079
€ 1,800 per månad
Lägenhet Uthyrning Tillgänglig nu! Minimum uthyrnings period: 12 månader.
42 tillgängliga bilder
VALR21079
€ 1,800 per månad
Lägenhet Uthyrning Tillgänglig nu! Minimum uthyrnings period: 12 månader.

Excellent Lägenhet med 3 Sovrum till uthyrning i Sant Francesc, Valencia

 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Boyta: 165m²

Fastighet med 3 sovrum med lyxiga funktioner i en av de mest emblematiska byggnaderna på Plaza del Ayuntamiento.

Helt renoverad fastighet i en byggnad av en av de bästa valentianska arkitekterna på 1930-talet, ett bra exempel på Valencianska art deco. Fasaden med rött tegel med keramiska paneler i gröna, gula och blå nyanser bredvid sitt slående torn, beläget på vänster sida, gör det till en av de vackraste och mest komplexa byggnaderna på hela Plaza del Ayuntamiento.

Vi går in i en hall, där en halvvägg skiljer oss från vardagsrummet. På höger sida hittar vi en 6-dörrar garderob med stor kapacitet, med hyllor, barer för att hänga korta kläder, lådor och ett område för långa plagg. Hela övre området är för resväskor, så lagringsområdet är från golv till tak. Framför har vi en spegel med skänk. På höger sida börjar korridoren och till vänster har vi vardagsrummet.

Vardagsrummet är rektangulärt, mycket rymligt och med mycket naturligt ljus eftersom det har 2 stora trädörrar med nytt Climalit-glas med termiskt avbrott för åtkomst till två 2 balkonger och ett stort fönsterområde. Från balkongerna kan du se hela Plaza del Ayuntamiento, och det ligger i 3 olika områden: ett för avkoppling, ett annat med ett bord bredvid köksdörren och ett för läsning eller vila i vikområdet där det finns en stor fåtölj.

Köket är ett av de viktigaste områdena i detta hem, inte bara på grund av dess storlek utan för att det är utformat för att njuta och dela dessa stunder med vänner eller familj när du lagar mat. Den har två dörrar: en från korridoren och en annan från matsalen. Det har gråa väggar och modern inredning. Gå in genom halldörren och erbjuder en stor garderob till höger där verktygsområdet ligger (tvättmaskin, torktumlare, handfat och hyllor).

Framför och till höger hittar vi tillgången till en liten terrass, och en stor L-bänkskiva där vi har diskbänken, diskmaskinen och den dubbla spisen, en gasdel och en induktionsdel. Hela området har topp- och bottenskåp, så det har en stor lagringskapacitet. I slutet av bänkskivan finns det ett barområde med 2 höga stolar. En ugnspelarmodul, mikrovågsugn och kylskåp avslutar denna del av köket.

När vi går vidare hittar vi ett avkopplingsområde där vi har en soffa, ett soffbord och ett litet skänk där TV och mer lagringsutrymme finns.

I vikområdet finns ett bord för 6 personer monterade i fönstret, vilket ger möjlighet att äta lunch eller middag som beundrar Plaza del Ayuntamiento.

Korridoren leder till nattområdet med en gästtoalett på höger sida.

Nästa rum på höger sida är ett sovrum med ett fönster med utsikt över innergården, ett mycket mångsidigt utrymme eftersom det kan användas som ett sovrum, kontor eller strykutrymme.

I slutet av hallen har vi det första sovrummet med ett privat badrum, med ett fönster med utsikt över en liten uteplats utan andra fönster, så det har mycket avskildhet. Den har en 5-dörrs garderob med hyllor, barer för korta plagg, lådor och långa plagg. Den övre delen är för förvaring av resväskor. Badrummet är inrett i nyanser av beige, är mycket rymligt och har ett stort badkar, en handfat och en uteplats fönster.

Det sista sovrummet, även med ett privat badrum, har ett förband med ett stort L-skåp med skjutdörrar, barer för korta plagg, en bar för långa plagg och lådor, samt en resväska. Badrummet är också mycket rymligt och har ett handfat, en dusch och en uteplats fönster för att främja ventilation. Detta rum har ett fönster mot en liten kvartergård.

Fastigheten har luftkonditionering och radiatorvärme.

Byggnaden har en renoverad ingång med en ramp för tillgång till funktionshindrade, en hiss och en trappa med den ursprungliga marmorn. Ingångsdörrarna har också bevarats med sin halv bågeform.

Egenskaper

 • Hiss
 • Naturligt ljus
 • Parkett
 • Balkong
 • Exteriör
 • Luftkonditionering
 • Nära transportmedel
 • Uppvärmning
 • Utrustat kök
 • Utsikt

Distribution

 • Lobby
 • Vardagsrum
 • Kök med sittplatser och matplats
 • 2 sovrum med privat badrum
 • Enkelrum
 • Gästbadrum

Läge

Plaza del Ayuntamiento är ett av de mest emblematiska områdena i Valencia, full av tjänster (affärer, stormarknader, offentliga tjänster).

Fastigheten ligger några steg från de viktigaste turistintressen (stadshuset, centralmarknaden, katedralen, Plaza la Reina, silkemarknaden) och kollektivtrafik (Renfe, Ave, offentliga bussar, tunnelbana 10 minuter bort). Kort sagt, det är ett av de bästa områdena i Valencia att leva.

VALR21079
€1,800 per månad
Lägenhet Uthyrning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA