Bild av fastigheten
MLGR29471
800 € per månad
Lägenhet Uthyrning Tillgänglig nu!
25 tillgängliga bilder
MLGR29471
800 € per månad
Lägenhet Uthyrning Tillgänglig nu!

Excellent Lägenhet med 2 Sovrum till uthyrning i East Málaga, Malaga

  • Sovrum 2
  • Badrum 1
  • Boyta: 115m²

Denna charmiga vindslägenhet ligger i det övre området av Pedregalejo, intill León XIII-skolan och 10 minuters promenad från stranden.

Lägenheten nås från en vacker entré med varierade växter och blommor, och en gång i lägenheten hittar vi en öppen terrass som är idealisk för att njuta av solnedgången i Malaga.

När du kommer in i lägenheten presenteras vardagsrummet och två sovrum på höger sida, alla i söderläge och med frontutsikt över havet. Golven har nyligen renoverats i träfärgade golv som ger en högkvalitativ atmosfär och en eklektisk, glad och praktisk inredning. De tre rummen är mycket ljusa på grund av sina stora fönster och sydlig aspekt.

På andra sidan korridoren hittar vi ett rymligt fullt utrustat kök, ett mycket rymligt badrum och ett förråd på mer än 15 m².

Om du vill hitta en nyrenoverad lägenhet, ljus och väl ansluten till både motorvägen och stränderna i Pedregalejo 10 minuter bort, är detta ditt perfekta tillfälle.

Hyresvärdar vill att hyresgäster ska vara solida och med påvisbara referenser. De begär betalningsgarantier och två månaders garanti.

Fastighetsavgifterna är en månatlig betalning som betalas av hyresgästen.

Kontakta oss för mer information eller för att ordna ett besök.

Egenskaper

  • Terrass
  • I behov av renovering
  • Utrustat kök
  • Utsikt

Läge

Detta fantastiska hem ligger i Pedregalejo, öster om Malaga.

Det har goda förbindelser till resten av staden och nära stranden och strandpromenaden Pedregalejo. Det har alla tjänster och butiker i närheten som stormarknader, skolor, restauranger etc.

MLGR29471
800 € per månad
Lägenhet Uthyrning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA