BCNR50384 3 200 € per månad Lägenhet uthyrning Tillgänglig nu!

Excellent lägenhet med 2 Sovrum till uthyrning i Gotiska Kvarteren, Barcelona

  • Sovrum 2
  • Badrum 1

Möblerad fastighet i Gótico (Barcelona), med två dubbelrum och en gemensam terrass.

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna nybyggda lyxlägenhet med två dubbelrum ligger i hjärtat av den charmiga gotiska stadsdelen Barcelona. Därför erbjuder den en unik upplevelse av komfort och stil. När vi kommer in välkomnas vi av ett rymligt och mysigt, mycket elegant vardagsrum, med en bekväm soffa, tv och ett bord perfekt för tillfälliga möten eller för att koppla av. Detta utrymme är harmoniskt integrerat med ett öppet kök fullt utrustat med toppmoderna apparater, perfekt för dem som verkligen älskar gastronomi.

Detta kök är inte bara funktionellt, utan också modernt och sofistikerat, eftersom det har ett bord för upp till sex personer, perfekt för dina middagar!

Till höger om vardagsrummet ligger det första dubbelrummet som sticker ut för sina stora inbyggda garderober och sin eleganta och sofistikerade inredning som skapar en lugn och ombonad atmosfär. Framför vardagsrummet hittar vi ett rymligt badrum med dusch, designat med högkvalitativ keramik som ger en touch av lyx och komfort.

I slutet av korridoren har vi ett andra dubbelrum som är lika bekvämt och väl inrett, perfekt för gäster eller som ett extra utrymme att koppla av. Finishen på denna lägenhet är av högsta kvalitet, från parkettgolv till köksmöbler och badrumskeramik, vilket garanterar en lyxig boendeupplevelse.

Det är perfekt för individer eller par som vill bo i Barcelonas pulserande centrum, bara några steg från havet och den berömda Portal del Ángel. Du kommer att njuta av kvarterets dynamiska rutin, med dess breda utbud av barer, restauranger och butiker till hands.

Dessutom har fastigheten en bekväm gemensam terrass på taket av byggnaden, en idealisk plats att koppla av och njuta av utsikten över staden.

Kort sagt, denna lägenhet erbjuder inte bara ett lyxigt och bekvämt hem, utan också möjligheten att bo i ett av Barcelonas mest emblematiska stadsdelar, omgivet av historia och modernitet.

Fastigheten inkluderar aerothermal.

Tillgänglig för tillfällig uthyrning.

Lägenhet uthyrning

Planlösning

  • Mottagare
  • Vardagsrum
  • öppet kök
  • Dubbelrum
  • Komplett badrum med dusch
  • Dubbelrum

Gotiska Kvarteren, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Gothic/Via Layetana; pl San Jaime.

Index R.P.LL.

No data available for this location.

BCNR50384 3 200 € per månad Lägenhet uthyrning

Liknande fastigheter att hyra i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper