Bild av fastigheten
Såld
VAL26446
€ 325,000
Lägenhet Såld
32 tillgängliga bilder
VAL26446
€ 325,000
Lägenhet Såld

Lägenhet med 3 Sovrum till salu i Ruzafa, Valencia

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Boyta: 122m²

Mycket ljus lägenhet med högt inredda tak och stora utrymmen till salu i det karakteristiska området Ruzafa i Valencia.

Denna lägenhet ligger i stadsdelen Ruzafa, ett av de mest karakteristiska områdena i Valencia för att bevara mycket speciella arkitektoniska element från början av 1900-talet.

Fastigheten har några av dessa funktioner, till exempel högt inredda tak, vilket gör det till ett mycket elegant hem.

När vi kommer in i lägenheten hittar vi ett stort vardagsrum till vänster. Detta utrymme utmärker sig för sitt naturliga ljus som lyser upp de vackra högt dekorerade taken, målade vita, som står i kontrast till de mörka trägolven. De stora fönstren har utsikt över gatan framför några historiska byggnader med mycket speciella fasader och kupoler.

Vi fortsätter genom den första delen av den lilla korridoren, som leder direkt till det första sovrummet, köket och gästbadrummet. Köket har mycket naturligt ljus tack vare fönstren som vetter mot uteplatsen. Alla utrymmen är mycket väl använda och det är fullt utrustat. Badrummet har också ett fönster mot uteplatsen.

Återvänd till huvudhallen, utrustad med en inbyggd garderob med moderna material, hittar vi huvudbadrummet till höger, dekorerat med keramiska plattor på väggarna och med golvet i ljusa nyanser.

Slutligen, i slutet av korridoren är de två största sovrummen, det största med ett fönster på utsidan och en garderob, och det andra med ett fönster till den inre uteplatsen. Båda sovrummen har mycket dagsljus och högt inredda tak.

Det är ett perfekt hem för dem som vill njuta av grannskapet, eftersom det ligger mycket nära alla tjänster för alla åldrar, Ruzafa-marknaden och centrala Valencia.

Egenskaper

  • Parkett
  • Exteriör
  • Walk-in closet

Läge

Denna lägenhet ligger i Ruzafa, ett av de mest karakteristiska stadsdelarna i Valencia. Det är nära till alla tjänster, såsom barer, restauranger, terrasser, marknader och busshållplatser. Dessutom är det perfekt för promenader eller cykling, eftersom det är mycket bra förbundet med nätverket av cykelbanor i staden. Det är också mycket nära centrum och tjurfäktningsarenan i Valencia och på några minuter kan du nå City of Arts and Sciences och trädgårdarna i floden Turia till fots eller med cykel.

VAL26446
€325,000
Lägenhet Såld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA