Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
VAL16935
Pris vid förfrågan
Lägenhet Till salu
42 tillgängliga bilder
VAL16935
Pris vid förfrågan
Lägenhet Till salu

Nybyggd Lägenhet med 3 Sovrum till salu i El Pla del Remei, Valencia

  • Sovrum 3
  • Badrum 4
  • Boyta: 209m²

Denna fastighet är del av Plaza America Lägenheter, El Pla del Remei, Valencia. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Fantastiskt nybyggt hem med rymliga rum inredda av en känd inredningsarkitekt, till salu i en exklusiv ny utveckling nära Turia trädgårdar.

I hjärtat av Valencia hittar vi denna lägenhet i en fantastisk ny utveckling, mellan Alameda och El Pla del Remei. Detta är ett av de mest eftertraktade områdena i Valencia, bredvid stadens stora motorvägar, kommersiella området och trädgården i Turias flod.

Denna lägenhet, som mäter 209 m², står för sin bekväma fördelning, dekoration av den inhemska inredningsaren Vicente Navarro och fantastisk utsikt.

När du kommer in i lägenheten öppnas dagen till höger. Denna del av fastigheten består av ett rymligt kök utrustat med Miele-apparater, en stor bänk, pantry och utrymme för ett matbord och det generöst stora vardagsrummet. Vardagsrummet är särskilt ljust tack vare sina stora fönster, högt i tak och den ljusa vita Carrara italienska marmor. Dessutom har båda rummen utsikt över Turia trädgårdar. En gästtoalett fyller dagområdet.

Nattområdet innehåller 3 dubbelrum med eget badrum och inbyggda garderober: varma och bekväma rum. Golven är finsk ek och fönster har fjärrstyrda rullgardiner för att mörka lägenheten på natten.

Denna moderna byggnad kännetecknas av den noga konstruktiva detaljer, tack vare vilken lägenheten erbjuder stora utrymmen utan kolonner och högt i tak. Varje lägenhet i Plaza América-utvecklingen presenteras med material och finish av högsta kvalitet, vilket är värt ett hotell. Anmärkningsvärda funktioner inkluderar golvvärme, luftkonditionering genom zoner och hemautomatiseringssystemet. Dessutom är lägenheterna mycket fredliga tack vare väggens tjocklek, ljudisolering och fyrdubbla glasrutor.

Byggnaden har ett oberoende larmsystem, 24-timmars säkerhet, övervakningskameror och panikknappar i samhällsområdena. Det finns också parkeringsplatser i källaren.

Kontakta oss för att besöka denna helt nya 3-rumslägenhet i hjärtat av staden.

Distribution

  • Hall
  • Fullt utrustat kök med utsikt
  • Vardags-matsal med utsikt
  • 3 dubbelrum med eget badrum och garderober
  • Gästtoalett

Läge

Pla del Remei är Valencias Bourgeoisie-kvarter, som är enastående där många modernistiska byggnader byggdes i början av 1900-talet. Att vara ett sådant eftertraktade område är inte lätt att hitta en ny utveckling här.

Det är ett mycket eftertraktat grannskap i Valencia av flera skäl. Först och främst är det det mest prestigefyllda bostadsområdet i närheten av stadens administrativa och finansiella centrum, idealiskt att bo i och gå till jobbet. För det andra ligger det nära trädgårdarna i den gamla Turia flodbädden, ett oslagbart område för sport och fritid. Och för det tredje erbjuder den mest utsökta butikerna i staden och emblematiska byggnader som Mercado de Colón.

VAL16935
Pris vid förfrågan
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA