VAL41010
1 150 000 €
Plot till salu
VAL41010
1 150 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Godella / Rocafort, Valencia

 • Totalyta 2 480m²

Exklusiv tomt på 2480 m² till salu i den privata urbaniseringen Santa Bárbara, Rocafort, ett privilegierat läge, en kort bit från otaliga strategiska punkter.

plot viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Swimming pool

  Vad du behöver veta om det här plot

  Denna 2480 m² stora tomt ligger på en av de bästa platserna i Santa Bárbara, en exklusiv gated community, med 24-timmars bevakning, mycket kort avstånd från kommunen Rocafort och perfekt ansluten till Valencias centrum.

  Projektet för att bygga ett hus på mer än 500 m² designat av den prestigefyllda valencianska arkitekten @antonio_altarriba ingår. Vid denna tidpunkt är licensen i godkännandeprocessen och arkitekturprojektet är i en avancerad fas; båda ingår i försäljningspriset.

  Det ligger cirka 12 kilometer från stadens centrum, en kort bit från fritids- och kommersiella området i Rocafort kommun och mycket nära många internationella skolor.

  Tomten presenteras med en rektangulär form och är praktiskt taget platt. Den har en yta på 2 840 m², med 35 % av den byggbara ytan, så en villa på upp till 868 m² kan byggas. Dessutom har den tillgång genom två gator och har två breda fasader på 17 och 37 linjära meter.

  Njut av en oslagbar orientering och fri utsikt, samt riklig medelhavs- och inhemsk vegetation. Det är den idealiska tomten för att skapa ett unikt och personligt projekt.

  Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  VAL41010 Plot till salu

  Godella / Rocafort, Valencia: Var den här bostaden är belägen

  Urbaniseringen Santa Bárbara är utan tvekan ett av de mest eleganta och exklusiva bostadsområdena i Valencia. Det har 24-timmars bevakad tillgång och har ett idylliskt privat poolområde för att njuta av sommarmånaderna.

  Dessutom är det strategiskt beläget, bara 20 minuter med bil från Valencia, några minuter från Rocafort, närmaste kommun, och mycket nära många sociala och sportklubbar. Å andra sidan finns det ett stort utbud av prestigefyllda internationella skolor i området.

  VAL41010
  1 150 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Godella / Rocafort

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA