Bild av fastigheten
TAR21206
€ 1,700,000
Plot Till salu
12 tillgängliga bilder
TAR21206
€ 1,700,000
Plot Till salu

Plot till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

  • Totalyta 1,870m²

Tomt på mer än 2 000 m² med spektakulär havsutsikt och direkt tillgång till Cala dels Cossis, beläget i det bästa området i Tarragona.

Tomten har en byggnadskoefficient på 45%, vilket gör den idealisk för alla projekt som kräver en hög grad av exklusivitet och lyx, som erbjuder flera möjligheter att skapa ett drömhus.

För närvarande finns det ett hus på 455 m² som kräver rivning.

Tomten är unik, belägen vid strandpromenaden i Tarragona, några minuter från stadens centrum och med direkt tillgång till havet, särskilt en av de mest exklusiva vikarna i staden.

Det ligger i en naturlig miljö med frodig Medelhavsvegetation, i det mest eftertraktade området i Tarragona.

Husets struktur kan anpassas perfekt till landets form och lämna ljusa och öppna ytor till havet för att uppnå total harmoni med miljön.

Denna tomt, tack vare dess privilegierade läge och landets exceptionella orografiska egenskaper, erbjuder en mycket hög integritetsnivå.

En utmärkt möjlighet att skapa ett specialdesignat hus vid strandpromenaden i Tarragona.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Strand

Distribution

Tomt med direkt inträde från strandpromenaden, med sluttning mot havet och fasaden mot havet.

Läge

Beläget i Antibes, mellan stränderna i El Miracle och L'Arrabassada, bara 10 minuters promenad från stadens historiska centrum, kollektivtrafik vid dörren och direkt tillgång till Els Cossis vik.

Det finns bra kollektivtrafik i området, bra vägförbindelser och det är inom gångavstånd från tjänster som medicinsk vårdcentral, skolor, sjukhus, restauranger, hotell och stormarknader etc.

TAR21206
€1,700,000
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA