TAR39799
1 700 000 €
Plot till salu
TAR39799
1 700 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

 • Totalyta 1 870m²

1 870 m² tomt med spektakulär utsikt över havet och direkt tillgång till "Cala Els Cossis", beläget i det bästa området i Tarragona Capital.

Egenskaper

 • Strand
 • Havsutsikt

  Beskrivning av fastigheten

  Tomten har en maximal nettobyggbar yta på 561m2, plus vilken annan yta som helst under mark eller källare, vilket gör den idealisk för alla projekt som överväger en hög nivå av exklusivitet och lyx, och erbjuder olika möjligheter att skapa ett drömfamiljshus .

  För närvarande finns det ett 455 m² stort hus med 6 sovrum och 4 badrum, byggt på halvvåningen, vilket kräver omfattande rehabilitering, en möjlig tillbyggnad eller ett rivningsprojekt för sin nybyggnation.

  Tomten är unik i området, belägen på Paseo Marítimo Rafael de Casanova i Tarragonas huvudstad, några minuter från stadens centrum och med direkt tillgång från samma trädgård till havet, med en privat dörr och tillgång till en av de mest exklusivt för staden.

  Det ligger i en naturlig miljö med sprudlande medelhavsvegetation, i det mest eftertraktade området i Tarragona.

  Husets struktur kan perfekt anpassas till avlastningen av terrängen och lämnar ljusa utrymmen öppna mot havet, för att uppnå total harmoni med miljön.

  Denna tomt, tack vare sitt privilegierade läge och markens exceptionella orografiska egenskaper, erbjuder en mycket hög nivå av integritet.

  Ett utmärkt tillfälle att skapa ett lyxigt anpassat hus, på Paseo Marítimo de Tarragona och vetter mot havet.

  Begär ett besök och låt dig överraskas av omgivningen.

  Tarragona, en stad där du kan upptäcka en gammal civilisation. Ät middag under valven av den romerska cirkusen, gå vilse i gränderna i gamla stan, där essensen av den medeltida staden bevaras intakt, eller ha en vermouth nedsänkt i mer än 2 000 år av historia.

  Ett lyxhus i Tarragona är idealiskt både att bo året runt, för att njuta av det som ett första eller andra boende, med mer än 300 soldagar och en medeltemperatur på 17 grader, framför allt på grund av att det är en stad vid havet, på Costa Dorada.

  Dessutom är denna kommun välkänd för sin historia och bevarar ruiner från när den var huvudstad i de viktigaste städerna i det romerska imperiet. Faktum är att dessa arkeologiska lämningar ansågs vara ett världsarv av Unesco år 2000.

  Således, dess stränder och dess historia, läggs till kultur- och fritidsutbudet, gör denna stad till ett utmärkt alternativ när du köper en fastighet på Costa Dorada i Tarragonas huvudstad.

  Detta är det autentiska världsarvet Tarragona! Ett arv gjort av transcendentala monument genom historien, av hörn som kan föra oss till romersk, medeltida, modern och modernistisk tid; men också ett arv gjort av människor, av mänskliga berättelser, av små ögonblick, av känslor...

  Plot till salu
  TAR39799 Plot till salu

  Distribution

  Tomt med direkt ingång från strandpromenaden, sluttande mot havet och mot havet.

  Läge

  Beläget i området som kallas Antibes, mellan stränderna El Miracle och L'Arrabassada, bara 10 minuters promenad från stadens historiska centrum, kollektivtrafik vid dörren och direkt tillgång till "Cala Els Cossis".

  Goda kommunikationer med kollektiva och privata transporter och inom gångavstånd från tjänster såsom sjukvårdscentrum, skolor, sjukhus, restauranger, hotell, stormarknader...

  TAR39799
  1 700 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Urbanitzacions de Llevant

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA