TAR36092
1 445 000 €
Hus/Villa till salu
TAR36092
1 445 000 €
Hus/Villa till salu

Excellent hus/villa med 4 Sovrum till salu i Urb. de Llevant, Tarragona

  • Sovrum 4
  • Badrum 4
  • Planlösning 461m²
  • Totalyta 919m²

Utmärkt, mycket rymligt och ljust hus till salu i ett av de mest utvalda och lugna områdena i Tarragona, med panoramautsikt över havet och kusten.

Egenskaper

  • Terrass
  • Swimming pool
  • Parkering
  • Planlösning 461m²

Beskrivning av fastigheten

Vacker villa med avantgardistisk och rationell arkitektur. Den överraskar med sina lysande inre utrymmen och öppen mot utsidan med havets blå som huvudperson, utsökt designad och utrustad för att tillfredsställa dagens och nattens ögonblick under hela året.

Detta hus på 461 m² byggt ligger i ett av de mest utvalda och lugna områdena i Tarragona, i urbaniseringen Cala Tamarit, några meter från stranden La Mora och med naturlig tillgång till Cala Llovera och Tamarit-slottet i Altafulla, naturligtvis med exklusiv panoramautsikt över havet och hela Costa Dorada i Tarragona.

Detta hus kan perfekt användas för en fantastisk första eller andra bostad.

Den har ett mycket mysigt vardagsrum/matsal med mycket högt i tak, en modern öppen spis och stora fönster som översvämmer utrymmet med naturligt ljus, samtidigt som det ger tillgång till den magnifika terrassen med trädäck och en attraktiv pool.

På terrassen finns också flera utrymmen där du kan sitta, koppla av, sola och njuta av den spektakulära fria utsikten över havet.

Från vardagsrummet/matsalen når vi köket, som är utrustat och har en bar för mer informella måltider och ett matbord. Dessutom finns en hörna med soffa och tv. Precis som vardagsrummet är det ett mycket ljust rum med stora fönsterpartier.

Totalt har huset 4 dubbelrum och 4 badrum, varav ett badrum med hydromassagebadkar sticker ut.

Våningarna i detta hus är förbundna med trappor och med en hiss, för din totala komfort. Det sticker också ut att det har ett privat garage för 4 bilar, ett musikrum och en takterrass med solstolar.

En unik möjlighet för en familj som vill bo omgiven av design, elegans och avantgarde, omgiven av utsikt över havet, stränderna och Costa Doradas charm.

Ett lyxigt hem i Tarragona är idealiskt både att bo året runt, för att njuta av det som ett första eller andra boende, med mer än 300 soldagar om året och en medeltemperatur på 17 grader, främst på grund av det faktum att det är handlar om befolkning vid havet och på Costa Dorada.

Begär ett besök och låt dig överraskas av denna fantastiska villa och dess miljö mot havet.

Hus/Villa till salu
TAR36092 Hus/Villa till salu

Energi Certifikat

Energi Certifikat E

TAR36092
1 445 000 €
Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Urbanitzacions de Llevant

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA