Bild av fastigheten
TAR12227
1 700 000 €
Hus/Villa Till salu
25 tillgängliga bilder
TAR12227
1 700 000 €
Hus/Villa Till salu

Hus/Villa med 6 Sovrum till salu i Tarragona Stad, Tarragona

  • Sovrum 6
  • Badrum 4
  • Boyta: 455m²
  • Totalyta 2 076m²

Utmärkt möjlighet att skapa ett skräddarsytt hus nära centrum av Tarragona, med direkt tillgång till havet och en exklusiv vik.

Denna unika fastighet ligger vid havet vid Tarragona, bara några minuter från centrum med direkt tillgång till havet och en av de mest exklusiva vikarna i staden. Det ligger i en naturlig miljö och med frodig Medelhavsvegetation, i det mest eftertraktade området i Tarragona.

Tomten på nästan 2 000 m² har en byggbar golvyta på 45%, vilket gör den idealisk för alla projekt som överväger en hög nivå av exklusivitet och lyx. För närvarande finns ett hus på 455 m² totalt omgiven av träd och vegetation, med 6 sovrum och 4 badrum. Huset kräver en totalrenovering och erbjuder flera möjligheter att skapa ett drömhus. Husets struktur är perfekt anpassad till landet och lämnar ljusa utrymmen öppna mot havet för att uppnå total harmoni med miljön.

På grund av dess privilegierade läge och landets exceptionella orografiska egenskaper, erbjuder denna tomt en mycket hög integritetsnivå. En utmärkt möjlighet att bygga ett skräddarsytt hus vid sjön vid Tarragona.

Egenskaper

  • Terrass

Distribution

  • Tomt på 2 000 m² med en golvyta på 45%
  • Hus på 455 m² som ska totalrenoveras med 6 sovrum och 4 badrum

Läge

Detta hus ligger vid havet vid Tarragona, några minuter från centrum med direkt tillgång till havet och en av de mest exklusiva vikarna i staden. Det ligger i en naturlig miljö och med frodig Medelhavsvegetation, i det mest eftertraktade området i Tarragona.

Energi Certifikat

Energi Certifikat F

TAR12227
1 700 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA