Bild av fastigheten
Såld
TAR26627
€ 295,000
Plot Såld
8 tillgängliga bilder
TAR26627
€ 295,000
Plot Såld

Excellent Plot till salu i Antibes, Tarragona

  • Totalyta 435m²

Stads tomt för omedelbar konstruktion belägen på andra linjen tillbaka från havet, vid strandpromenaden Rafael de Casanova i Tarragona stad. Det har delvis utsikt över havet, över den befintliga vegetationen och andra byggnader.

Det ligger i Antibes-utvecklingen, ett av de mest eftertraktade områdena i staden, bara 10 minuters promenad från centrum.

Tomten är helt platt och huset kan byggas enligt kundens egenskaper och preferenser. Storleken, rummen, materialen, orienteringen eller utformningen av huset beror på köparens kriterier.

Webbplatsen överensstämmer med den nya byggkoden och har en maximal byggbar yta över marken på 217 m² över marken. Den valfria källaren kan ge mer yta, cirka 100 m² mer.

Projektet gör det möjligt för klienten att bygga ett bekvämt hus med källare, bottenvåning och första våningen, som rymmer upp till 5 sovrum och 3 badrum. Projektet och arbetet ingår inte i priset. Leveranstiden är 18 månader och dess ungefärliga kostnad är 350 000 € plus köpeskillingen för tomten.

Ett förprojekt finns tillgängligt för samråd. Den som visas på bilderna skulle vara för maximal byggbarhet på tomten.

Energi Certifikat

Energi Certifikat B

TAR26627
€295,000
Plot Såld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA