MEN23735
1 350 000 €
Plot Till salu
14 tillgängliga bilder
MEN23735
1 350 000 €
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Ciudadela, Menorca

  • Totalyta 3 291m²

3 291 m² stor tomt med tillstånd att bygga 6 villor med simbassänger i det prestigefyllda området Camí de Sa Farola-Calan Busquets i Ciutadella de Menorca.

Tomten erbjuder byggnadslicens för nyutveckling av 6 samtida familjevilla, omgiven av natur och grönområden. Marken kommer att delas upp i tomter på 270 till 510 m² med byggnader på 125 till 140 m² byggda på två våningar, med 3 sovrum, 3 badrum och ett vardagsrum med ett öppet kök.

Var och en av husen har oberoende tillgång och utrymmen för njutning, en trädgårdsområde som omger huset, terrasser, solarium och privat pool. Dessutom kommer varje tomt att innehålla en privat parkeringsplats och lagringsenheter.

Det har ett privilegierat läge nära stranden och staden. Det ligger bara 50 meter från Calan Busquets förtöjningsområde och 250 meter från Sa Farola-stranden som går längs strandpromenaden till Calan Blanes-stranden.

Det är en investering med stor potential för avkastning på kort och medellång sikt.

Läge

Denna tomt ligger i ett exklusivt område i Ciutadella, nära Sa Farolas vik, en privilegierad naturmiljö med kristallklart vatten, steniga stränder, stigar och drömmande solnedgångar.

Tomten ligger bara några meter från hamnen, bara 3 kilometer från centrum av Ciutadella och nära Sa Farolas fyr, vid den norra änden av munnen till den gamla hamnen.

Det ligger ungefär 40 minuter från Mahón, flygplatsen och Fornells, som ligger på norra delen av ön.

MEN23735
1 350 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Ciudadela de Menorca

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA