LFMA479
1,950,000 Hus/Villa Till salu

Häpnadsväckande lyxvilla till salu i närheten av Port Adriano, Sydvästra Mallorca.

  • Sovrum 5
  • Badrum 4
  • Boyta: 414m²
  • Totalyta 1,249m²

Detta är en måste-ses fastighet med magnifik utsikt över Medelhavet och Port Adriano! Nyligen renoverad, är villan i modern design med hög kvalitetsfinish.

Denna moderna designvilla till salu i Västra Mallorca ligger i turistorten Santa Ponsa. Nyligen renoverad, erbjuder den magnifik utsikt över havet och Port Adriano. På en nivå, består fastigheten av ett rymligt vardagsrum, kök i öppen planlösning och 4 stora sovrum. De flesta rummen har direkt tillgång till terrassen och poolen. Förutom att ligga nära Port Adriano hamnen, ligger villan en kort bit från tre golfbanor och flygplatsen.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Swimming pool
  • Terrass
  • Parkering

Distribution

5 sovrum, 4 badrum, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning

Extras

- Oslagbart läge i Santa Ponsa, Sydvästra Mallorca

- Magnifik havsutsikt

- Elegant design

- Pool & poolbar

- Chill-out

- Terrasser

- Luftkonditionering och centralvärme

- Larmsystem

- Två separata ingångar

- Eldstad

Läge

Beläget i Santa Ponsa på Sydvästra Mallorca

Västra Mallorca består av sju områden: Valldemossa, Esporles, Calvia, Andratx, Portals Nou, Bendinat och Camp de Mar. Medan  fastigheter i Valldemossa och Esporles ligger i skyddade områden med lite utveckling, är Calvia och Andratx på sydvästra delen av ön mer bostadsområden. Moderna hus och villor i Andratx är populära semesterdestinationer och eftertraktade året runt.

Valldemossa och Esporles ligger flera kilometer från kusten, i den södra foten av Tramuntanabergen. Med sina kloster och  historiska egendomar som bland ekskogar och apelsinlundar, är det lätt att förstå varför det har attraherat kändisar som den gamla mystiskern Ramon Llull, Chopin, och Jorge Luis Borges under århundradena. Fastigheter i Bendinat ligger nära en av öns bästa golfbanor, med kung Juan Carlos som klubbens officiella president. Den närliggande Puerto Portals marina har några av öns största och mest exklusiva yachter förtöjda här.

LFMA479 €1,950,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA