LFMA574
2,500,000 Casa rural Till salu

Rustikt lanthus till salu i Västra Mallorca med vacker utsikt över bergen

  • Sovrum 8
  • Badrum 6
  • Boyta: 777m²
  • Totalyta 13,861m²

Överblick

Detta magnifika lanthus ligger i Esporles, endast 15 km från centrala Palma.

Fastigheten omfattar 777 m² och ligger på en tomt om 13 861 m². Det består av 8 sovrum med inbyggda garderober, 6 badrum, en garderob, flera vardagsrum, ett förråd och ett fullt utrustat kök med skafferi och tvättstuga.

Fastigheten har luftkonditionering, centralvärme, en vacker trädgård, en härlig 75 m² terrass, rymlig parkering och en oberoende gästlägenhet. Huset bjuder på en härlig traditionell känsla med synliga takbjälkar, och tack vare dess söderläge finns mycket dagsljus i hela fastigheten.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård

Distribution

- 8 sovrum

- 6 badrum

- Garderob

- Flera vardagsrum

- Förråd

- Fullt utrustat kök

- Skafferi

- Tvättstuga

Extras

- Renoverad egendom

- Vattenbrunn

- Luftkonditionering

- Gästlägenhet

- Inbyggda garderober

- Balkong

- Grillplats

- Centralvärme

- Öppen spis

- Dubbelglas

- Porttelefon

- Larmsystem

- Förråd

Läge

Västra Mallorca består av sju områden: Valldemossa, Esporles, Calvia, Andratx, Portals Nou, Bendinat och Camp de Mar. Medan fastigheter i Valldemossa och Esporles ligger i mindre utvecklade skyddade områden, ligger Calvia och Andratx på öns sydvästra punkt i bostadsområden. Moderna hus och villor i Andratx är populära semesterdestinationer och eftertraktade året runt.

Valldemossa och Esporles ligger några kilometer längre in från kusten, i den södra foten av Tramuntana bergen. Med sina kloster och historiska egendomar inbäddade bland ekskogar och apelsinlundar, är det lätt att förstå varför så många berömdheter som den gamla mystikern Ramon Llull, Chopin, och Jorge Luis Borges lockats hit under århundradena. Fastigheter i Bendinat ligger nära en av öns bästa golfbanor, med kung Juan Carlos som klubbens officiella president. Den närliggande Puerto Portals marinan har några av öns största och mest exklusiva yachter förtöjda här.

LFMA574 €2,500,000

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile