LFMA463
Pris vid förfrågan Gård/Lantfastighet Till salu

Magnifik lantegendom till salu på Mallorca. Belägen på en 125 hektar stor tomt som erbjuder fantastisk utsikt över natur och berg.

  • Sovrum 12
  • Badrum 5
  • Boyta: 3,391m²
  • Totalyta 148ha

Denna unika fastighet ligger i Puigpunyent på en ansenlig tomt som inkluderar tallskog, olivlundar, jordbruksmark och personalhus. I utmärkt skick och bara en 7-minuters bilresa från Palma.

Denna imponerande herrgård till salu i Västra Mallorca ligger vid foten av Tramuntana bergskedjan, belägen på en tomt på 125 hektar inklusive jordbruksmark, tallskogar, mandel & olivodlingar, har fastigheten magnifik utsikt över den kringliggade landsbygden. Utöver huvudbostaden, finns flera stugor för servicepersonalen och annex, vilka av några är i renoveringsbehov. Speciella egenskaper för denna fastighet inkluderar ett familjekapell, en vattentank med välvt tak, den ursprungliga brunnen och olivoljepressen samt ett autentiskt vakttorn med anor från medeltiden. Palma ligger bara en kort bilresa bort.

Egenskaper

  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

12 sovrum, 5 badrum

Extras

- Utmärkt läge i lantliga Västra Mallorca, nära till Palma

- Magnifik utsikt över bergen och landsbygden

- 125 hektar stor tomt

- Tallskog, jordbruksmark, olivlundar, johannesbröd & mandelodlingar

- Personalstugor

- Flera annex

- Ursprungligt vakttorn

- Kapell

- Ursprunglig olivpress och vattenbrunn

- Swimmingpool

- Gästlägenhet

- Källare

- Uteplats

- Terrasser

- Trädgård

- Parkering för 20 bilar

- Eldstad

Läge

Västra Mallorca består av sju områden: Valldemossa, Esporles, Calvia, Andratx, Portals Nou, Bendinat och Camp de Mar. Medan fastigheter i Valldemossa och Esporles ligger i mindre utvecklade skyddade områden, ligger Calvia och Andratx på öns sydvästra punkt i bostadsområden. Moderna hus och villor i Andratx är populära semesterdestinationer och eftertraktade året runt.

Valldemossa och Esporles ligger några kilometer längre in från kusten, i den södra foten av Tramuntana bergen. Med sina kloster och historiska egendomar inbäddade bland ekskogar och apelsinlundar, är det lätt att förstå varför så många berömdheter som den gamla mystikern Ramon Llull, Chopin, och Jorge Luis Borges lockats hit under århundradena. Fastigheter i Bendinat ligger nära en av öns bästa golfbanor, med kung Juan Carlos som klubbens officiella president. Den närliggande Puerto Portals marinan har några av öns största och mest exklusiva yachter förtöjda här.

LFMA463

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile