LFMA450
5,500,000 Hus/Villa Till salu

Modern 6-sovrums villa med hög kvalitetsfinish och vackra vyer över landsbygden

  • Sovrum 6
  • Badrum 6
  • Boyta: 600m²
  • Totalyta 3,214m²

Denna fantastiska 6-sovrum fastighet erbjuder vackra rymliga terrasser, lummiga trädgårdar och en pool. Modern fastighet i öppen planlösning med hög kvalitetsfinish.

Denna villa till salu i Palma skulle vara perfekt som ett familjehem eller fritidsbostad. Med 6 sovrum och 6 badrum, 600 m2 boyta och belägen på en 3214 m2 tomt. Genomgående ljus och rymlig har den också stora täckta och öppna terrasser samt en fantastisk pool och vackra trädgårdar med fantastisk utsikt.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering
  • Nybyggd

Distribution

6 sovrum, 6 badrum, kök, vardagsrum, terrass, trädgård och pool.

Extras

- Ljus och rymlig

- Vacker utsikt över landskapet

- Öppen planlösning

- 6 sovrum, 6 badrum

- Hög kvalitetsfinish

- Genomgående trägolv

- Pool och terrasser

- Bastu

Läge

Palma (tidigare känt som Palma de Mallorca) är öns enda riktiga stad och är huvudstad i den autonoma regionen Balearerna. Den har en befolkning på cirka 400 000, och är den 12:e största tätorten i Spanien. Nästan hälften av Mallorcas invånare bor i Palma. Dess flygplats, Son Sant Joan, tjänar över 22 miljoner passagerare varje år och det är där som spanska kungafamiljen brukar semestra.

Palma är en stad med moderna hotellkedjor och exklusiva butiker, men har ändå behållit mycket av sin ursprungliga arkitektur. Gamla stan är en labyrint av gator och pittoreska torg med arabiskt inflytande. Med undantag för ett fåtal gator och torg som tillåter trafik, är gatorna här smala och tysta med en rad fantastiska byggnader. De flesta byggnaderna i Gamla stan är privata hus, varav en del är öppna för allmänheten som diskreta museer eller gallerier. La Seu, Palmas restaurerade katedral är stadens största attraktion. Även då byggandet påbörjades 1229, var det inte klart förrän 1601 och arkitekten Antoni Gaudí var med under restaureringsprojektet 1901. Parc de la Mar ligger strax söder om katedralen. I den gamla staden hittar man också stadshuset och arabiska baden, ett av de få kvarvarande exemplen av Palmas moriska förflutna

Fotboll är den viktigaste sporten på ön, med majoriteten av fansen stödjer Real Mallorca med stadion i Palma. Staden är också värd för ett antal vattensports- och cykel turneringar.

Under de senaste åren har Palma lockat en alltmer kosmopolitisk publik, många vilka väljer att köpa i staden i stället för på andra delar av ön. Några har även betecknat Palma för det "nya Barcelona", fast en mindre version. Staden genomgår en liknande förvandling som den katalanska huvudstaden har gått igenom under de senaste åren. Nya lyxhotell, exklusiva butiker, restauranger och barer öppnas och det nya konstmuseet Es Baluard har gjort Palma till en kulturell huvudstad.

LFMA450 €5,500,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA