LFMA583
990,000 Lägenhet Till salu

4-sovrumslägenhet till salu i Palma de Mallorca, belägen i en vacker byggnad med en gemensam innergård och trädgård

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Boyta: 118m²

Lägenhet till salu i Palma byggd på 2 plan med en gemensam trädgård och en parkeringsplats.

Denna 4-sovrumslägenhet till salu ligger i hjärtat av Palma de Mallorca.

Fastigheten är belägen i en fantastisk byggnad med härliga gemensamma utrymmen, inklusive en vacker innergård, trädgårdar och garage.

Lägenheten omfattar 118 m², distribuerad på 2 våningar, erbjuds här 4 sovrum med platsbyggda garderober och synliga takbjälkar, 3 badrum, ett rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Optimal planlösning med stora fönster som släpper in ett härligt ljusflöde i lägenheten.

Egenskaper

  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

- 4 sovrum med inbyggda garderober

- Rymligt vardagsrum

- Fullt utrustat kök

- 3 badrum

Extras

- Fantastiskt läge

- Belägen i en vacker byggnad

- Innergård

- Trädgårdar

- Exponerade takbjälkar

- Luftkonditionering

- Inbyggda garderober

- Hiss

- Centralvärme

- Tvättstuga

- Porttelefon

- Larmsystem

- Parkeringsplats

Läge

Palma (tidigare känt som Palma de Mallorca) är öns enda riktiga stad och är huvudstad i den autonoma regionen Balearerna. Den har en befolkning på cirka 400 000, och är den 12:e största tätorten i Spanien. Nästan hälften av Mallorcas invånare bor i Palma. Dess flygplats, Son Sant Joan, tjänar över 22 miljoner passagerare varje år och det är där som spanska kungafamiljen brukar semestra.

Palma är en stad med moderna hotellkedjor och exklusiva butiker, men har ändå behållit mycket av sin ursprungliga arkitektur. Gamla stan är en labyrint av gator och pittoreska torg med arabiskt inflytande. Med undantag för ett fåtal gator och torg som tillåter trafik, är gatorna här smala och tysta med en rad fantastiska byggnader. De flesta byggnaderna i Gamla stan är privata hus, varav en del är öppna för allmänheten som diskreta museer eller gallerier. La Seu, Palmas restaurerade katedral är stadens största attraktion. Även då byggandet påbörjades 1229, var det inte klart förrän 1601 och arkitekten Antoni Gaudí var med under restaureringsprojektet 1901. Parc de la Mar ligger strax söder om katedralen. I den gamla staden hittar man också stadshuset och arabiska baden, ett av de få kvarvarande exemplen av Palmas moriska förflutna

Fotboll är den viktigaste sporten på ön, med majoriteten av fansen stödjer Real Mallorca med stadion i Palma. Staden är också värd för ett antal vattensports- och cykel turneringar.

Under de senaste åren har Palma lockat en alltmer kosmopolitisk publik, många vilka väljer att köpa i staden i stället för på andra delar av ön. Några har även betecknat Palma för det "nya Barcelona", fast en mindre version. Staden genomgår en liknande förvandling som den katalanska huvudstaden har gått igenom under de senaste åren. Nya lyxhotell, exklusiva butiker, restauranger och barer öppnas och det nya konstmuseet Es Baluard har gjort Palma till en kulturell huvudstad.

LFMA583 €990,000

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile