LFMA509
3,500,000 Herrgård Till salu

1400-tals hus på landet till salu i norra Mallorca med vacker utsikt över den kringliggande landsbygden. Stor tomt, pool och flera uthus.

  • Sovrum 0
  • Badrum 0
  • Boyta: 800m²
  • Totalyta 28.5ha

Denna vackra egendom nära byn Campanet skulle vara ett perfekt renoveringsprojekt och erbjuder många tidstypiska detaljer som går tillbaka mer än 500 år. Avskilt och privat.

Denna exceptionella fastighet till salu i norra Mallorca ligger i några av öns vackraste landsbygd nära den pittoreska byn Campanet och dess berömda grottor. Med anor från 1400-talet, skulle detta göra ett fantastiskt renoveringsprojekt med många av sina ursprungliga funktioner.

Huvudbyggnaden erbjuder gott om utrymme och är omgiven av en stor tomt perfekt för hästar. Några av uthusen skulle kunna omvandlas till gäststugor, eller stall.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Tomt: 285.000 m2
Byggyta: 800 m2

Huvudbyggnaden och flera uthus

Extras

Vackert läge i hjärtat av Norra Mallorca

Fantastiska vyer

Bostad med anor från 1400-talet

Fantastiskt renoveringsprojekt

Vacker trädgård

Pool

Massor av avskildhet

Många originaldetaljer

Rymlig interiör

Stor tomt

Uthus perfekt för omvandling till gäststugor eller stall

Läge

För många är Norra Mallorca det vackraste och orörda område av alla de baleariska öarna. Full av kontraster, ståtar det en dramatisk kustlinje, berg, avskilda vikar och vackra städer. Den vilda kusten exemplifieras nog bäst av Formentor halvön, som skjuter ut i Medelhavet från den norra spetsen av ön. Inåt landet från Formentor är den exklusiva staden Pollensa, som har ett historiskt centrum och fashionabla kaféer och affärer.

Alcudia är en annan välkänd stad inom detta område, känt för sina vackra gamla gator och livliga torg. Västerut längs den slingrande bergsvägen från norra Mallorcas bondgårdar är den attraktiva gamla staden Soller. Med en välbärgad hamn och charmiga smala gator, är staden en av de viktigaste stoppen längs den norra kustens natursköna vandringsleder.

Den magnifika bergskedjan Tramuntana blir en avundsvärd bakgrund mot städer och byar genomsyrad av historia och atmosfär. Gamla olivlundar, citrusfruktträdgårdar, gröna tallar, grå kalksten och mandelblom är synonymt med regionen. Golfare kommer att hitta massor att njuta av - det finns inte mindre än sju banor inom bekvämt bilavstånd. Alcanda är en av höjdpunkterna - beläget på en udde med fantastisk utsikt över Medelhavet och de närliggande byarna. Också känt för sina många fester och musikfestivaler, livliga marknader, kosmopolitisk blandning av människor, segling, museer, butiker, promenadstråk och målningar etc. Norra Mallorca har en god infrastruktur med bra vägar, kollektivtrafik, många bekvämligheter, golfbanor, flera marinor och sportanläggningar från ridning, vattensporter, kitesurfing, dykning, golf, tennis, vandring och simning.

Visa fler fastigheter till salu i Norra Mallorca

LFMA509 €3,500,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA