LFMA299
5,800,000 Hus/Villa Till salu

Mallorca gård med 120 hektar mark

  • Sovrum 5
  • Badrum 5
  • Boyta: 850m²
  • Totalyta 120.6ha

Idyllisk herrgård och egendom till salu i norra Mallorca, med 120 hektar tomt, nära till havet.

Ett underbart stort och väl bevarat gammalt hus på landet att köpa i norra delen av Mallorca nära havet. Detta oerhört vackra hus omfattar 800 m2 av byggyta med stor tomt på en 120 hektar.

Här finns vackra Mallorkinska detaljer som träbjälkar, stengolv, vackra dörrar och rustika stenvalv! Inbäddat i ett naturskönt område, erbjuder fastigheten ostört läge, med den vackra bergen i bakgrunden.

Klicka här för att se fler Lantgårdar till salu i Mallorca

Egenskaper

  • Trädgård
  • Parkering

Extras

- Enormt gods

- Nära till havet

- 120 hektar tomt

Läge

För många är Norra Mallorca det vackraste och orörda område av alla de baleariska öarna. Full av kontraster, ståtar det en dramatisk kustlinje, berg, avskilda vikar och vackra städer. Den vilda kusten exemplifieras nog bäst av Formentor halvön, som skjuter ut i Medelhavet från den norra spetsen av ön. Inåt landet från Formentor är den exklusiva staden Pollensa, som har ett historiskt centrum och fashionabla kaféer och affärer.

Alcudia är en annan välkänd stad inom detta område, känt för sina vackra gamla gator och livliga torg. Västerut längs den slingrande bergsvägen från norra Mallorcas bondgårdar är den attraktiva gamla staden Soller. Med en välbärgad hamn och charmiga smala gator, är staden en av de viktigaste stoppen längs den norra kustens natursköna vandringsleder.

Den magnifika bergskedjan Tramuntana blir en avundsvärd bakgrund mot städer och byar genomsyrad av historia och atmosfär. Gamla olivlundar, citrusfruktträdgårdar, gröna tallar, grå kalksten och mandelblom är synonymt med regionen. Golfare kommer att hitta massor att njuta av - det finns inte mindre än sju banor inom bekvämt bilavstånd. Alcanda är en av höjdpunkterna - beläget på en udde med fantastisk utsikt över Medelhavet och de närliggande byarna. Också känt för sina många fester och musikfestivaler, livliga marknader, kosmopolitisk blandning av människor, segling, museer, butiker, promenadstråk och målningar etc. Norra Mallorca har en god infrastruktur med bra vägar, kollektivtrafik, många bekvämligheter, golfbanor, flera marinor och sportanläggningar från ridning, vattensporter, kitesurfing, dykning, golf, tennis, vandring och simning.

Visa fler lantfastigheter till salu i Norra Mallorca

LFMA299 €5,800,000

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile