LFMA298
6,900,000 Hus/Villa Till salu

Vackert hus med havsutsikt och ett medeltida försvarstorn.

  • Sovrum 7
  • Badrum 5
  • Boyta: 1,340m²
  • Totalyta 100,000m²

Underbart lanthus beläget strax utanför byn Deia i Mallorca med 10 hektar mark. Bostad om 1340 m2 att renovera. Mogna trädgårdar och olivträd

Ett historiskt och unikt hus till salu strax utanför byn DeiaMallorca. En av de få stora hus på detta område. Huset har fantastisk havsutsikt över palmerna framför och bergen i ryggen.

Gården omfattar totalt 10 hektar. Den totala boytan är 1340 m2, med ett fantastiskt medeltida försvarstorn som nyligen renoverats.

Utöver detta finns underbara arkitektoniska detaljer som terrasser, fontäner och dammar, pool, en oljepress och en gammal vattenkvarn.

Mogna trädgårdar och olivträd ligger runt hela fastigheten.

Gården och de mindre kringliggande byggnaderna runtom behöver totalrenoveras, och har bevarats i sitt ursprungliga skick.

Vatten finns i överflöd från gårdens egna naturliga källa.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

- Medeltida försvarstorn

- Terrasser

- Fontäner och dammar

- Simbassäng

- Hundraåriga olivlundar

- Oljepress

- Gammal vattenkvarn

Läge

För många är Norra Mallorca det vackraste och orörda område av alla de baleariska öarna. Full av kontraster, ståtar det en dramatisk kustlinje, berg, avskilda vikar och vackra städer. Den vilda kusten exemplifieras nog bäst av Formentor halvön, som skjuter ut i Medelhavet från den norra spetsen av ön. Inåt landet från Formentor är den exklusiva staden Pollensa, som har ett historiskt centrum och fashionabla kaféer och affärer.

Alcudia är en annan välkänd stad inom detta område, känt för sina vackra gamla gator och livliga torg. Västerut längs den slingrande bergsvägen från norra Mallorcas bondgårdar är den attraktiva gamla staden Soller. Med en välbärgad hamn och charmiga smala gator, är staden en av de viktigaste stoppen längs den norra kustens natursköna vandringsleder.

Den magnifika bergskedjan Tramuntana blir en avundsvärd bakgrund mot städer och byar genomsyrad av historia och atmosfär. Gamla olivlundar, citrusfruktträdgårdar, gröna tallar, grå kalksten och mandelblom är synonymt med regionen. Golfare kommer att hitta massor att njuta av - det finns inte mindre än sju banor inom bekvämt bilavstånd. Alcanda är en av höjdpunkterna - beläget på en udde med fantastisk utsikt över Medelhavet och de närliggande byarna. Också känt för sina många fester och musikfestivaler, livliga marknader, kosmopolitisk blandning av människor, segling, museer, butiker, promenadstråk och målningar etc. Norra Mallorca har en god infrastruktur med bra vägar, kollektivtrafik, många bekvämligheter, golfbanor, flera marinor och sportanläggningar från ridning, vattensporter, kitesurfing, dykning, golf, tennis, vandring och simning.

Visa fler fastigheter till salu i Norra Mallorca

LFMA298 €6,900,000

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile