Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Såld
MLG20858
366 000 €
Lägenhet Såld
25 tillgängliga bilder
MLG20858
366 000 €
Lägenhet Såld

Nybyggd lägenhet med 1 Sovrum med 15m² terrass till salu i Centro / Malagueta

  • Sovrum 1
  • Badrum 1
  • Boyta: 56m²
  • Terrass 15m²

Denna fastighet är del av MALAGA TOWERS Lägenheter, Centro / Malagueta, Malaga. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Helt ny lägenhet med 1 sovrum med stor terrass och havsutsikt, till salu vid strandpromenaden i Malaga.

Malaga är känt för sin enkel blandning av tradition och modern sofistikering. Living Tower ekar detta med sin unika arkitektur från 2000-talet, fokus på hållbarhet och respekt för sin miljö.

Denna utveckling består av 3 torn med 22 våningar vardera, bland vilka vi hittar denna vackra lägenhet med 1 sovrum. Med en byggd yta på 75m² plus en 23m² terrass ger detta helt nya hem vackra interiör- och yttre bostadsområden designade för att få ut det mesta av den fantastiska havsutsikten.

Inredning av den prestigefyllda Beriestain Studio lägger tonvikt på utsökta ytor och ljusa toner med högkvalitativt trä som ger en känsla av värme.

Invånarna kan njuta av de utmärkta gemensamma faciliteterna som inkluderar ett gym, solarium, infinitypool, poolbar, samarbetsplats, spelrum, bio, barnkammare och spa.

Observera att 2 parkeringsplatser och ett förråd måste köpas tillsammans med lägenheten mot en extra kostnad.

Detta fantastiska hus vid stranden erbjuder en oöverträffad livskvalitet i Malaga.

Distribution

  • Vardagsrum och kök
  • 1 sovrum
  • 1 badrum
  • Terrass

Läge

Malaga är en stad i ständig evolution, med en livlig konst- och kulturscene, som erbjuder mer än 36 museer och gallerier och en vacker kustlinje som drar besökare till den året runt. Utvecklingen Picasso Living Tower har ett utmärkt läge på den västra kusten i Malaga, med utsikt över Medelhavet, bredvid Antonio Banderas-promenaden. Både stranden och stadens centrum och inom räckhåll från Living Tower till fots.

Det finns flyg till Malaga från platser över hela Europa och staden har utmärkta transportförbindelser med en höghastighetstågstation som är lätt att nå utvecklingen. Dessutom är Malaga hem för den näst största hamnen i Spanien samt Campanillas Technology Park, en av de största i Europa som erbjuder en mängd sysselsättningsmöjligheter.

MLG20858
366 000 €
Lägenhet Såld

Liknande fastigheter till salu i Centro / Malagueta

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA