Fastighet i exklusiv försäljning
RZS40547
380 000 €
Plot till salu
RZS40547
380 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Torrelodones, Madrid

 • Totalyta 2 227m²

Till salu unik platt tomt med utsikt på 2 227 m2 och i utmärkt skick i La Berzosilla, Torrelodones, Madrid

plot viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om det här plot

  På Lucas Fox Las Rozas är vi glada att kunna presentera denna vackra platta tomt med fantastisk utsikt, bra förbindelser, vid ingången till urbaniseringen, 500 m från busshållplatsen och 5 minuter med bil från förortsstationen och ytterligare 5 minuter från en gångbro som kommunicerar med kvarteret. Å andra sidan är det också mycket nära det kommersiella området Golf Club, Hipica och Green Paddock Restaurant. Stadsintyget, studie- och topografisk karta, geoteknisk studie och inventering av träd tillkommer.

  Bestämmelserna tillåter uppförande av en enfamiljsbostad på upp till 500 m² med en eller två våningar. Det är en 2 227 m² stor mark på en stadsväg som är kvalificerad för en enfamiljsbostad (chalets) med upp till två byggbara våningar. På samma sätt kan en gemensam tomt göras med två parhus och utrustning av:

  • Vatten
  • Elektricitet
  • Avloppsnät
  • gatubelysning
  • trottoarer

  Sammanfattningsvis är det den enda marken som finns i detta område som erbjuder utmärkta förhållanden och är omgiven av grönområden, utsikt över bergen och alla typer av tjänster i ett exklusivt och lugnt läge. Mycket nära Escorial, San Lorenzo och Madrid.

  Kontakta oss för att boka ett besök. Du kan också besöka oss på Lucas Fox-centret på Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, eller kontakta oss på Instagram @lucasfox.lasrozas

  Exklusiv Listing

  Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

  Plot till salu
  RZS40547 Plot till salu

  Torrelodones, Madrid: Var den här bostaden är belägen

  Tomten ligger i La Berzosilla de Torrelodones, i det nordvästra området av Madrid vid ingången till urbaniseringen med privilegierad utsikt. Det erbjuder en utmärkt livsstil och bra infrastruktur, samt en naturlig miljö.

  Det ligger nära Madrid på motorväg A-6, nordvästra motorvägen eller motorvägen La Coruña. Området har också ett brett nätverk av intercitybussar som går både dag och natt, och ansluter till Moncloa på 20 minuter. Dessutom ligger det 5 minuters bilresa från Torrelodones förortsstation. Alla typer av butiker är tillgängliga till fots, såsom stormarknader, banker, apotek och skolor, bland annat.

  Området erbjuder lugn, trygghet med grönområden och har nära till allt du behöver för din vardag. Dessutom, mindre än 10 minuter med bil, hittar du många tjänster såsom sjukhus, kasinon och köpcentra som Factory, Heron City eller Las Rozas Village, Green Paddock och utmärkta offentliga, subventionerade och privata skolor.

  RZS40547
  380 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Torrelodones

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA