RZS36345
565 000 €
Plot Till salu
7 tillgängliga bilder
RZS36345
565 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Torrelodones, Madrid

 • Totalyta 1 217m²

Unik 1 217 m² platt tomt i utmärkt skick till salu i Colonia, Torrelodones, Madrid.

På Lucas Fox Las Rozas är vi glada att kunna presentera denna vackra platta tomt, bra förbindelser, 200 meter från interna bussar och intercitybussar och 10 minuters promenad från järnvägsstationen. Mycket nära till shoppingområdet.

Bestämmelserna tillåter enbostadshus på upp till 317 m² i en eller två våningar utan att en källare räknas. Den består av en total markyta på 1 217 m² med vägtillfart i ett område med tillstånd för enbostadsbostäder (villor) med upp till 2 byggbara våningar. Du kan göra en gemensam tomt med två parhus med:

 • Vatten
 • Elektricitet
 • Avloppsnät
 • gatubelysning
 • Sidovandringar

Kort sagt, det är den enda mark som finns i detta område som erbjuder utmärkta förhållanden, omgiven av grönområden och alla typer av tjänster, i ett exklusivt och lugnt läge.

Kontakta oss för att boka ett besök. Du kan också besöka oss i vår Lucas Fox fastighetslounge, på Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, eller kontakta oss på Instagram @lucasfox.lasrozas

Egenskaper

  Läge

  Tomten ligger i La Colonia de Torrelodones, i nordvästra delen av Madrid. Det erbjuder en utmärkt livsstil och bra infrastruktur, samt en naturlig miljö.

  Det ligger nära Madrid via motorväg A-6, motorvägen nordvästra eller motorvägen La Coruña. Området har också ett brett nätverk av intercity-bussar som går både på dagen och på natten, och ansluter till Moncloa på 20 minuter. Dessutom ligger det 5 minuters promenad från tågstationen Torrelodones Cercanías. Du kan gå till alla typer av butiker till fots som stormarknader, banker, apotek och skolor, bland annat.

  Området erbjuder lugn, trygghet och grönområden och har nära till allt du behöver för din vardag. Dessutom, mindre än 10 minuter med bil hittar du en rad tjänster som sjukhus, kasinot och en rad köpcentrum som Factory, Heron City eller Las Rozas Village.

  RZS36345
  565 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Torrelodones

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA