Bild av fastigheten
POZ27691
495 000 €
Plot Till salu
28 tillgängliga bilder
POZ27691
495 000 €
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Pozuelo, Madrid

  • Boyta: 4 440m²
  • Totalyta 4 440m²

Fantastisk 4400 m² tomt med bygglicens för 600 m² lyxvilla i Club de Golf de Las Rozas, en mycket exklusiv och säker utveckling, bara 20 minuters bilresa från centrala Madrid.

Lucas Fox är glad att på exklusiv basis presentera denna unika möjlighet: en magnifik 4400 m² tomt med licens att bygga en 600 m² lyxvilla med exceptionell design över 3 våningar av en välkänd arkitekt.

Tomten befinner sig i en av de mest eftertraktade utvecklingen inom Madridsamhället och huvudattraktionen är att man kan börja bygga detta drömhem direkt med den redan beviljade bygglicensen, en process som normalt tar mer än 9 månader.

Invånarna kan njuta av en privilegierad utomhuslivsstil med de bästa idrottsanläggningarna i dessa nordvästra förorter, samtidigt som de är i närheten av stadens centrum. Inte bara erbjuder utvecklingen en toppklassig 18-håls golfbana, men det finns också en tennisklubb och socialklubb med restauranger och gemensam pool.

Sammanfattningsvis är Lucas Fox glad att presentera denna unika möjlighet att köpa en tomt med bygglicens för 600 m² lyxvilla i den exklusiva Club de Golf Las Rozas-utvecklingen.

Tomten är lätt att besöka.

Kontakta Lucas Fox via e-post eller telefon för att ordna en visning. Vi arbetar 7 dagar i veckan för att anpassa oss till våra kunders behov.

Alternativt kan du besöka oss i vår nyligen öppnade vår Lucas Fox fastighetslounge på Avenida de Europa 38 i Pozuelo för att diskutera dina krav mer detaljerat så att vi kan hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem eller din investering.

Exclusivity

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Distribution

  • 4440 m² tomt
  • Maximal besättning på 660 m² (15%)
  • 622 m² maximal byggbar yta (0,14 m2 / m²)

Läge

Tomten ligger i Club de Golf Las Rozas, en om den mest eftertraktade utvecklingen inom de nordvästra förorterna i Madrid.

Club de Golf de Las Rozas är en privat och säker utveckling bara 20 minuters bilresa från centrala Madrid och väl ansluten via motorväg A6. Las Matas tågstation ligger inom några minuters bilresa och det finns en busshållplats vid ingången till byggnaden med direktförbindelser till Moncloa station.

Tomten ligger i en av de bästa delarna inom utvecklingen, mycket nära ingången till golfbanan och med tanke på dess upphöjda läge kommer fastigheten att få fantastisk utsikt över de imponerande naturomgivningarna.

POZ27691
495 000 €
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA