Reserverad
POZ50774 2 425 000 € Hus/Villa till salu

Excellent hus/villa till salu i Pozuelo, Madrid

  • Planlösning 500m²
  • Totalyta 1 500m²

Imponerande helrenoverad fristående villa med 7 sovrum med privat trädgård och pool i Monteclaro, Pozuelo.

hus/villa viktigaste huvuddrag

  • Trädgård
  • Swimming pool
  • Parkering
  • Luftkonditionering
  • Exteriör
  • Planlösning 500m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Lucas Fox är glad att kunna presentera, på exklusiv basis, denna fantastiska totalrenoverade 8 (6+2 sovrum) fristående villa av modellen "Encinar" i det allra bästa läget i Monteclaro.

Huset totalrenoverades 2021 men har knappt använts, även om det är mycket välskött av nuvarande ägare, så det känns som att flytta in i ett nybyggt hus.

Huset ligger i slutet av en mycket lugn återvändsgata med en härlig halvprivat rondell som ger gästerna gott om parkeringsplatser.

När vi går in genom den automatiska porten hittar vi en stor täckt parkering för 3 till 4 bilar och en annexbyggnad, som är värd för ett sovrum och ett komplett badrum och ett vardagsrum. Det senare skulle lätt kunna göras om till ett gym.

Vi går in i huvudbyggnaden genom en stor hall med en fantastisk flytande trätrappa. Till höger svänger vi in i ett stort vardagsrum med öppen spis och detta område ansluter till ett separat TV-rum med härlig utsikt över trädgården. Till vänster fortsätter vardagsrummet in i en stor matsal, som också har fantastisk utsikt över trädgården och den privata poolen.

När vi flyttar till vänster från matsalen kliver vi in i det fantastiska mycket stora köket vid Porcelanosa, som är utrustat med avancerade vitvaror, Liebherr kyl och frys, vinkyl, extra stor NEFF ugn och mikrovågsugn.

Köket har också ett bord för informella middagar och frukost, och ansluts direkt till verandan och trädgården genom skjutdörrar från golv till tak.

Till vänster om köket finner vi en stor tvättstuga och servicerum med eget badrum.

Från entrén svänger vi vänster hittar vi ytterligare ett stort gästrum med eget badrum; Detta rum skulle också kunna fungera som TV-rum.

Entréhallen har även tillgång till gästtoalett och en garderob.

På första våningen hittar vi en stor landning som leder till det stora sovrummet med eget badrum, utrustat med designbadkar och en överdimensionerad vattenfallsdusch. Det finns ytterligare 3 sovrum på denna våning som delar ett badrum.

I trädgården finns en stor pool och utomhusdusch och på framsidan av huset hittar vi en härlig gräsmatta, idealisk för bollsporter.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att köpa ett helrenoverat hus i Monteclaros bästa läge. Det är bara att ta upp nycklarna och flytta in.

Fastigheten kan lätt besökas. Kontakta Lucas Fox idag via telefon eller mail för att ordna en visning. Vi arbetar 7 dagar i veckan för att kunna anpassa oss efter våra kunders behov.

Dessutom kan du också besöka oss i vår Lucas Fox-lounge på Avenida de Europa, 38 i Pozuelo för en kopp kaffe så att vi kan analysera dina krav mer i detalj och hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem eller din investering.

Hus/Villa till salu

Planlösning

Planritningar tillgängliga på begäran

Pozuelo, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Pozuelo är ett av stadsdelarna med den högsta inkomsten per capita, tryggt och prestigefyllt i västra Madrid. Det erbjuder en utmärkt livsstil och internationella skolor, samt bra infrastruktur, och är omgivet av tallskogar.

Fastigheten ligger i den exklusiva gated community av Monteclaro, perfekt för familjer, som har 24-timmars bevakning, en social klubb, pooler, kaféer, en fotbollsbygd och tennis- och paddeltennisbanor.

Monteclaro är mycket väl ansluten till den lokala infrastrukturen i Madrid med tillgång till M-40, M-500 och M-503 på 4 minuter med bil.

Everestskolan ligger precis vid infarten till grannskapet, även om de flesta av de stora internationella skolorna, som den engelska Montessoriskolan, Kensingtonskolan, American School of Madrid, Aquinas American School eller British Council School, för att bara nämna vissa ligger 10 minuter bort med bil.

Det finns en busshållplats med mycket täta direktförbindelser till Pozuelo, Majadahonda och Moncloa.

Vid entrén till kvarteret finns ett köpcentrum med en stor livsmedelsbutik. De största köpcentrumen i Majadahonda ligger bara 5 minuters bilresa bort.

POZ50774 2 425 000 € Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Pozuelo

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper