Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Reserverad
POZ22833
1 190 000 €
Hus/Villa Till salu
8 tillgängliga bilder
POZ22833
1 190 000 €
Hus/Villa Till salu

Nybyggd Hus/Villa med 5 Sovrum med 280m² Trädgård till salu i Pozuelo, Madrid

 • Sovrum 5
 • Badrum 4
 • Boyta: 410m²
 • Trädgård 280m²

Denna fastighet är del av COLONIA BENITEZ Hus/Villor, Pozuelo, Madrid. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Lyxigt radhus i boutik nyutveckling av exceptionell design av den prisbelönta arkitekten Juan Herreros, med stor 280 m² privat trädgård och pool, som ligger nära affärer, parker och Pozuelo tågstation.

Lucas Fox är stolt över att presentera denna möjlighet att köpa ett helt nytt lyxigt radhus med exceptionell design av den prisbelönta arkitekten Juan Herreros. Hans arbete sticker ut för hans användning av mycket kontrasterande naturliga och högteknologiska material, vilket skapar unika hem.

BYGGELICEN BETALAD

Detta fantastiska hus är det största av tre projekt. Det kommer att ha en byggd yta på 410 m² byggd på 3 våningar med en andra våning som kan anpassas till personliga behov med 4 eller 5 sovrum.

Det har också en vacker anlagd trädgård på 280 m² (tre gånger storleken på de andra två husen) som är värd för en privat pool.

Fastigheten ligger i ett privilegierat och centralt område i Pozuelo de Alarcón, bara 10 minuters gångavstånd från Pozuelos tågstation med direkt tillgång till lokala butiker och restauranger.

Vi kommer till fastigheten via en privat väg, som delas med de andra två husen i denna boutiqueanläggning, som leder direkt till garaget på källarenivå.

Huset sticker ut för valet och mångfalden av byggmaterial. Kombinationen av den imponerande zinkfasaden, de underbara trätak och paneler och användningen av massor av naturliga element gör att detta hus sipprar lyx och elegans.

Från källarplanet, där vi hittar det privata garaget för två stora bilar och ett förråd, har vi direkt tillgång till huset.

På bottenvåningen går vi in ​​i huset till en elegant hall med garderob och gästtoalett. Till höger hittar vi det fullt utrustade köket med avancerade apparater och köket ansluts till vardags- / matsalen genom skjutdörrar. På vänster sida av entrén hittar vi serviceområdet med tvättstuga och ett servicesovrum med badrum.

Den mycket rymliga vardagsrums-matsalen med öppen planlösning är fylld med massor av naturligt ljus med tanke på dess direkta anslutning till trädgården genom glasdörrar från golv till tak som kan öppnas för att skapa ett stort vardagsrum.

På första våningen hittar vi familjens sovrum och denna nivå kan anpassas efter individuella behov; Det finns 5 sovrum, där det stora sovrummet drar nytta av ett omklädningsrum och badrum och ytterligare ett sovrum med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. Ett annat alternativ är fyra sovrum där både sovrummet och det andra sovrummet ökar i utrymme; vi kan också välja fyra sovrum och ett kontor.

Den översta våningen består av ett stort multifunktionellt rum, som kan fungera perfekt som tv / allrum eller ytterligare ett sovrum om det behövs. Det har ett komplett badrum och direkt tillgång till en härlig terrass.

I Colonia Benítez flyter inomhus- och utomhusutrymmet naturligt in i varandra: trädgården är en del av vardagsrummet, terrassen är en del av vinden. Arkitekten har använt allt tillgängligt utrymme med stor omsorg och vision vilket resulterar i multifunktionalitet; trappan är en plats för förvaring och studie och viktigast av allt, den strukturella layouten och användningen av skjutdörrar och paneler möjliggör olika fördelningar, vilket ger ägaren flexibilitet att anpassa sig till förändrade familjesituationer.

Huset kommer att vara utrustat med golvvärme och varmt / kallt luftkonditioneringssystem tillsammans med individuell aerotermisk installation i enlighet med gällande regler som kräver ett passivt energisystem för att leverera det grundläggande varmvattnet i varje hus. Dessa tekniker kommer att säkerställa värme- och elkostnader under genomsnittet, en mycket viktig faktor när du väljer din fastighet.

Sammanfattningsvis kommer detta vackra och omsorgsfullt designade hus i ett toppläge i Pozuelo att tilltala många olika köpare; växande familjer, stadspendlare och investerare med tanke på bristen på moderna hyresfastigheter på marknaden.

Hela broschyren och planritningarna för denna unika utveckling finns tillgängliga på begäran. Tveka inte att kontakta oss per telefon eller e-post för mer information.

Alternativt kan du besöka oss i vår nyligen öppnade vår Lucas Fox fastighetslounge på Avenida de Europa 38 i Pozuelo för en kopp kaffe för att diskutera dina behov mer detaljerat så att vi kan hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem eller din investering.

Egenskaper

 • Balkong
 • Inbyggda garderober
 • Larm
 • Luftkonditionering

Distribution

Bottenvåning

 • Entréhall
 • Gästtoalett
 • Kök
 • Tvättstuga
 • Service sovrum och badrum
 • Öppen planlösning matsal
 • Täckt veranda
 • Trädgård med privat pool

Första våningen

 • ALTERNATIV A: 5 sovrum, 3 badrum (2 ensuite)
 • VAL B: 4 sovrum, 3 badrum (2 ensuite)
 • VAL C: 4 sovrum, 3 badrum, kontor

Vindnivå

 • Öppen plan multi-purpose rum
 • Fullt badrum
 • Terrass

källare

 • Garage för 2 stora bilar
 • Förvarings rum

Läge

Pozuelo är ett av de mest välbärgade, säkra och prestigefyllda områdena väster om Madrid. Det erbjuder en fantastisk livsstil och internationella skolor samt god infrastruktur och är omgiven av tallskogar.

Denna utveckling ligger i ett privilegierat och centralt område i Pozuelo, bara 10 minuters gångavstånd från Pozuelos tågstation med direkt tillgång till lokala butiker och restauranger.

Pozuelo är känd för alla högkvalitativa internationella skolor som erbjuds; American School of Madrid, Aquinas, Kensington, Alegra, British Council School (för att nämna några) är bara en 5-10 minuters bilresa bort.

Det lokala området är mycket grönt med många lokala parker på 2 min gångavstånd, inklusive Parque Prados de Torrejon och Parque de Las Carcavas.

Viktiga åtkomstvägar M503, M40 och A6 ligger 5 minuters bilresa bort.

POZ22833
1 190 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA