Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Reserverad
POZ22814
990 000 €
Hus/Villa Till salu
8 tillgängliga bilder
POZ22814
990 000 €
Hus/Villa Till salu

Nybyggd Hus/Villa med 5 Sovrum med 85m² Trädgård till salu i Pozuelo, Madrid

 • Sovrum 5
 • Badrum 4
 • Boyta: 347m²
 • Terrass 29m²
 • Trädgård 85m²

Denna fastighet är del av COLONIA BENITEZ Hus/Villor, Pozuelo, Madrid. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Lyxigt radhus (den sista kvarvarande enheten) i fantastisk ny utveckling av 3: exceptionell design av prisbelönta arkitekten Juan Herreros, med privat trädgård och pool, belägen nära butiker, parker och Pozuelo tågstation.

Lucas Fox är stolt över att presentera denna möjlighet att köpa ett helt nytt lyxigt radhus med exceptionell design av Madrids baserade arkitekt Juan Herreros, vars internationella karriär har definierats av magnifika projekt på 4 kontinenter, för vilka han fick många utmärkelser. Hans arbete sticker ut för hans uppmärksamhet på detaljer och kombinationen av kontrasterande naturliga och högteknologiska material, vilket skapar unika hem.

BYGGELICEN BETALADE - SENASTE ÅTERSTÄLLANDE ENHET TILL SALU - Tomt 2

Detta underbara hus på 350 kvadratmeter byggt på 3 våningar med 4 eller 5 sovrum (anpassas) har en vacker anlagd trädgård och en privat pool och ligger i ett privilegierat och centralt område i Pozuelo de Alarcón, bara 10 minuter gångavstånd från Pozuelo tågstation med direkt tillgång till lokala butiker och restauranger.

Fastigheten kommer att dela en privat väg med de andra två husen i denna boutiqueanläggning som ger tillgång till det underjordiska garaget. Huset sticker ut för valet och mångfalden av byggmaterial. Kombinationen av den imponerande zinkfasaden, de underbara trätak och paneler och användningen av massor av naturliga element gör att detta hus sipprar lyx och elegans.

Huset kan nås direkt från källarplanet där det finns ett privat garage för två stora bilar och ett stort förråd.

På bottenvåningen går vi in ​​i huset till en elegant hall med garderob och gästtoalett. Till höger hittar vi det fullt utrustade köket med avancerade apparater och köket ansluts till vardags- / matsalen genom skjutdörrar. På vänster sida av entrén hittar vi serviceområdet med tvättstuga och ett servicesovrum med badrum.

Den mycket rymliga vardagsrums-matsalen med öppen planlösning är fylld med mycket naturligt ljus med tanke på dess direkta anslutning till den 85 kvadratmeter stora trädgården genom glasdörrar från golv till tak som kan öppnas för att skapa ett stort vardagsrum.

På första våningen hittar vi familjens sovrum och denna nivå kan anpassas efter individuella behov; Det finns 5 sovrum, där det stora sovrummet drar nytta av ett omklädningsrum och badrum och ytterligare ett sovrum med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. Ett annat alternativ är fyra sovrum där både sovrummet och det andra sovrummet ökar i utrymme; vi kan också välja fyra sovrum och ett kontor.

Den översta våningen består av ett stort multifunktionellt rum, som kan fungera perfekt som TV / allrum eller ytterligare ett sovrum om det behövs. Det har ett komplett badrum och direkt tillgång till en härlig terrass.

I Colonia Benítez flyter inomhus- och utomhusutrymmena naturligt in i varandra: trädgården är en del av vardagsrummet, terrassen är en del av vinden. Arkitekten har använt allt tillgängligt utrymme med stor omsorg och vision vilket resulterar i multifunktionalitet; trappan är en förvarings- och studieplats och viktigast av allt, den strukturella layouten och användningen av skjutdörrar och paneler möjliggör olika layouter, vilket ger ägaren flexibilitet att anpassa sig till förändrade familjesituationer.

Huset kommer att vara utrustat med golvvärme och ett varmt / kallt luftkonditioneringssystem tillsammans med individuell aerotermisk installation i enlighet med gällande regler som kräver ett passivt energisystem för att leverera det grundläggande varmvattnet i varje hus. Dessa tekniker kommer att säkerställa värme- och elkostnader under genomsnittet, en mycket viktig faktor när du väljer din fastighet.

Sammanfattningsvis kommer detta vackra och omsorgsfullt designade hus i ett toppläge i Pozuelo att tilltala många olika köpare; växande familjer, pendlare och investerare, med tanke på bristen på moderna hyresfastigheter på marknaden.

Hela broschyren och planritningarna för denna unika utveckling finns tillgängliga på begäran. Tveka inte att kontakta oss per telefon eller e-post för mer information.

Alternativt kan du besöka oss i vår nyöppnade vår Lucas Fox fastighetslounge på Avenida de Europa 38 i Pozuelo för en kopp kaffe för att diskutera dina behov mer detaljerat så att vi kan hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem eller din investering.

Exclusivity

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Egenskaper

 • Balkong
 • Inbyggda garderober
 • Larm
 • Luftkonditionering

Distribution

Bottenvåning

 • Entréhall
 • Gästtoalett
 • Kök
 • Tvättstuga
 • Service sovrum och badrum
 • Vardagsrum med matplats och öppen planlösning
 • Täckt veranda
 • Trädgård med privat pool

Första våningen

 • ALTERNATIV A: 5 sovrum, 3 badrum (2 badrum)
 • ALTERNATIV B: 4 sovrum, 3 badrum (2 badrum)
 • ALTERNATIV C: 4 sovrum, 3 badrum, kontor

Vindgolv

 • Flerbruksrum med öppen planlösning
 • Fullt badrum
 • Terrass

Källare

 • Garage för två stora bilar
 • Förvarings rum

Läge

Pozuelo är ett av de mest rika, säkra och prestigefyllda områdena väster om Madrid. Det erbjuder en fantastisk livsstil och internationella skolor samt bra infrastruktur och är omgiven av tallskogar.

Denna utveckling ligger i ett privilegierat och centralt område i Pozuelo, bara 10 minuters gångavstånd från Pozuelos tågstation med direkt tillgång till lokala butiker och restauranger.

Pozuelo är känt för alla internationella skolor av hög kvalitet som erbjuds; American School of Madrid, Aquinas, Kensington, Alegra, British Council School (för att nämna några) är bara en 5-10 minuters bilresa bort.

Lokalområdet är väldigt grönt med många lokala parker på 2 minuters gångavstånd, inklusive Parque Prados de Torrejon och Parque de Las Carcavas.

Viktiga tillfartsvägar M503, M40 och A6 ligger 5 minuters bilresa bort.

POZ22814
990 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA