Bild av fastigheten
LFM1252
€ 3,000,000
Hus/Villa Till salu
10 tillgängliga bilder
LFM1252
€ 3,000,000
Hus/Villa Till salu

Excellent Hus/Villa med 6 Sovrum till salu i Pozuelo, Madrid

  • Sovrum 6
  • Badrum 5
  • Boyta: 650m²
  • Totalyta 7,000m²

Denna underbara herrgård har utformats för att erbjuda en lyxig livsstil. Den yttre strukturen har byggts och de slutliga inredningarna är ännu inte färdiga. Det kommer att finnas en inomhuspool, ett gym och spa, en utsiktsplats och mycket rymliga sovrum

Denna fastighet till salu i Pozuelo erbjuder 650m² av högkvalitativa interiörer som nu draras och ska slutföras i slutet av juni, vilket gör den till den perfekta tiden för att lägga till några personliga slutliga detaljer.

Fastigheten ligger i Prado largo, ett lyxområde i staden Pozuelo, Madrid. Detta område ligger bara 15 minuter från stadens centrum och är omgivet av landsbygds- och tallskogar. Faktum är att trädgården ska behålla den ursprungliga layouten med långa tallar och ett vackert ljusspel genom skogsliknande områden.

Inuti detta exklusiva hem finns två våningar båda med stora fönster. På bottenvåningen hittar du de underbara vardagsrummen, en terrass, inomhuspoolen, spa och gym, köket (som kommer att vara fullt utrustat med moderna apparater) och sovrummen, alla dubbelrum och inbyggda garderober.

Detta är det perfekta hemmet för dem som letar efter en lyxfastighet, i ett bra beläget, säkert område, nära internationella skolor, många bekvämligheter och inom bekvämt räckhåll från stadens centrum.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

- Lyxiga finish

- Fullt utrustat kök

- Inomhuspool

- Spa

- Gym

- Lush naturlig trädgård

- Ligger i ett säkert exklusivt grannskap

- Värme och luftkonditionering

- Utvändigt täckta parkeringsplatser

Distribution

Bottenvåning:

- Vardagsrum

- Bibliotek

- Matsal

- Simbassäng

- Gym

- Kök

- Familjerum

- 4 dubbelrum med 3 badrum

- 1 ensuite master bedroom.

Andra våningen:

- Familjerum med terrass

Utomhus i trädgården:

- Parkeringsplatser för 3 bilar

Läge

Detta moderna och lyxiga residens ligger i området Pradolargo, Pozuelo de Alarcón. Idealiskt beläget nära huvudvägar som tar dig till Madrid centrum på under 10 minuter.
I området hittar du det bästa urvalet av internationella skolor som Madrid har att erbjuda. Det finns också ett antal universties, både privata och offentliga.
Denna prestigefyllda plats i North West Madrid är eftertraktad av expat-chefer som arbetar för internationella företag på grund av livskvaliteten som erbjuds i området.

Se fler egenskaper i Pozuelo, Madrid

LFM1252
€3,000,000
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA