Nyhet
MAD50388 1 850 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 2 Sovrum till salu i Recoletos, Madrid

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Planlösning 114m²

Utmärkt ljust och soligt hem i en klassisk byggnad och två balkonger till salu i Recoletos, Madrid.

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 114m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lägenheten, totalrenoverad med en design, har 114 kvadratmeter som är mycket användbara, fördelade på två stora vardagsrum, mycket ljus då den har två balkonger med utsikt över en trädkantad gata, en matsal, ett öppet kök, två sovrum med två badrum (det huvudsakliga stort) och en separat tvättmaskin.

Huset, helt nytt, är fullt möblerat och har exklusiva apparater. Badrummen, köket och naturliga ekgolv har levererats av Porcelanosa Group. Lägenheten har centraliserad varm och kall luftkonditionering och individuell uppvärmning.

Beläget i en byggnad med en klassisk fasad och en representativ portal i Recoletos, mycket nära Retiroparken, en idealisk plats att njuta av aktiviteter och promenader omgiven av natur, det är mycket nära andra mycket emblematiska platser i staden, som t.ex. Puerta de Alcalá, Plaza de Cibeles, Pradomuseet eller den kungliga botaniska trädgården.

Dessutom har det alla typer av tjänster och shoppingområden, eftersom det ligger mycket nära Serrano- och Velázquez-gatorna, där de lyxigaste butikerna i huvudstaden finns (Louis Vuitton, Loewe...) och Jorge Juan-gatan, med trendigaste restaurangerna i staden (Amazónico, El Paraguas, Lobito de Mar).

Dess utmärkta distribution, dess oslagbara läge och dess magnifika kvaliteter gör denna fastighet till en UNIK MÖJLIGHET.

Lägenhet till salu

Extras

- Renoverad klassisk byggnad

- 2 balkonger med fri utsikt

- Stort master bedroom

Planlösning

- Vardagsrum

- Öppet kök

- 2 rum

- 2 badrum

Recoletos, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Det är ett emblematiskt område i hjärtat av Madrid, det är känt för sin elegans och sofistikering. Dess breda avenyer, som Paseo de Recoletos och Calle de Serrano, kantas av lyxbutiker och förstklassiga restauranger.

Dessutom gör dess utmärkta kommunikationsnätverk, med närliggande tunnelbanestationer som Retiro och Colón, samt flera busshållplatser, det till en idealisk plats att bo för dem som söker komfort och stil i staden.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50388 1 850 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper