Nyhet
MAD50988 950 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 2 Sovrum till salu i Lista, Madrid

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Planlösning 110m²

*På grund av fastighetens uttryckliga önskemål kan riktiga bilder av denna fastighet inte publiceras.*

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 110m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox International Properties presenterar detta helrenoverade hem med mycket goda kvaliteter i det prestigefyllda Listakvarteret

När vi passerar tröskeln till dörren till denna våning finner vi ett magnifikt kök, där varenda detalj har tagits om hand. Därefter går vi till ett rymligt, gladt och ljust vardagsrum/matsal.

Nattdelen består av två sovrum och två badrum.

Huset har totalrenoverats. Varje detalj i hemmet har fulländats för att höja nivån till maximalt uttryck; Utan tvekan ett lyxigt hem i ett av huvudstadens bästa områden. Den har också centralvärme och luftkonditionering.

Kontakta oss för mer information

Lägenhet till salu

Lista, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Lista är ett av kvarteren som utgör den traditionella stadsdelen Salamanca, vars ursprung går tillbaka till 1800-talet med Isabel II:s regeringstid. Det var markisen av Salamanca som begärde byggandet av detta ramverk för att det skulle vara residens för aristokratin och bourgeoisin i Madrid. Av denna anledning har kvarteren som utgör det stor skönhet på en arkitektonisk nivå och i fasaderna på sina byggnader.

Området är hem för fastigheter med stora vagnsportar, innergårdar och utsmyckade balkonger. Dagens stora personligheter som tillhör Spaniens politik och ekonomi väljer denna typ av grannskap som sin bostad. Idag sticker det ut och är känt för att vara en av platserna där det senaste inom mode och lyx samlas.

Förutom att kunna ta fantastiska promenader genom sina gator, har stadsdelen Salamanca ett brett utbud av museer. Bland dem sticker det nationella arkeologiska museet, Galdiano-museet, Juan Marcha-stiftelsen och Palacio de los Deportes ut.

Även om distriktet Salamanca är uppkallat efter sin promotor, José María de Salamanca y Mayol, med Plaza del Marqués de Salamanca som sin centrala axel, hamnar utan tvekan centrum för uppmärksamheten alltid på skönheten i Puerta de Alcalá, parken av El Retiro eller Recoletos promenad.

Salamanca-distriktet är synonymt med lyx där de mest kända varumärkena, exklusiva restauranger och unika butiker finns.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50988 950 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper