MAD50989 1 050 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 3 Sovrum till salu i Goya, Madrid

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Planlösning 125m²

3-rumslägenhet i utmärkt skick till salu i Goya, Madrid.

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 125m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox presenterar denna otroliga lägenhet som ska renoveras med stor renoveringspotential som du kan anpassa efter dina önskemål, till salu i Goya, ett av de mest prestigefyllda kvarteren i Madrid.

Huset har en yta på 125 m², med plats för tre sovrum, samt två badrum plus ett vardagsrum-matsal och kök.

Kontakta oss för mer information. På grund av ägarens uttryckliga önskemål kan riktiga bilder av denna fastighet inte publiceras.

Lägenhet till salu

Planlösning

  • Vardagsrum
  • Kök
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Goya, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Goya, som ligger i det prestigefyllda distriktet Salamanca, är ett emblematiskt och sofistikerat område i hjärtat av Madrid. Dess breda avenyer, som Paseo de Recoletos och Calle de Serrano, är fulla av eleganta designerbutiker, gourmetrestauranger och charmiga kaféer. Det erbjuder en kosmopolitisk atmosfär där du kan njuta av en avkopplande promenad eller en minnesvärd kväll.

Trots sin livfulla energi erbjuder Goya tysta hörn för att undkomma stadens liv och rörelse. Lummiga trädgårdar, som parken El Retiro och Quinta de la Fuente del Berro, erbjuder lugna grönområden för att njuta av naturen.

Tack vare sitt utmärkta kollektivtrafiknät är det idealiskt för att ta sig runt i staden. Tunnelbanestationerna Goya, Retiro och Colón ligger bara en kort promenad bort, och flera busslinjer ansluter till resten av Madrid.

Goya erbjuder en privilegierad livsstil, med ett oöverträffat kulturellt utbud, med museer i världsklass, såsom Pradomuseet och Thyssen-Bornemisza-museet, inom gångavstånd. Dessutom har kvarteret teatrar, biografer och konserthus för alla smaker.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50989 1 050 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper