MAD45498
415 000 €
Lägenhet till salu
MAD45498
415 000 €
Lägenhet till salu

Lägenhet med 2 Sovrum till salu i Goya, Madrid

 • Sovrum 2
 • Badrum 1
 • Planlösning 96m²

LUCAS FOX International Properties presenterar denna 96m2 fastighet fyra minuters promenad från Goya-området, Salamanca.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Terrass
 • Portvakt
 • Utrustat kök
 • Uppvärmning
 • Luftkonditionering
 • Interiör
 • Planlösning 96m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lägenheten behöver en omfattande renovering och är en idealisk produkt för investerare, för när den väl renoverats skulle den ha en mycket god lönsamhet.

Den har två sovrum, ett badrum, ett separat kök och ett vardagsrum med direkt tillgång till en terrass med utsikt över en kvarters uteplats, där du kan placera ett bord och stolar för att njuta av fri utsikt.

Representationsbyggnad från 1969, med hiss och dörrvakt.

Lucas Fox är en fullservice fastighetsbyrå som erbjuder högkvalitativa bostadshus och ett brett utbud av fastighetstjänster för nationella och internationella kunder. Vi är ett flerspråkigt team, med ett fräscht och innovativt förhållningssätt till fastighetsbranschen, som erbjuder oöverträffad kunskap om den spanska fastighetssektorn, dess lägen och dess livsstil.

Företagets mer än 250 flerspråkiga styrelseledamöter och anställda tillför dynamisk och mångsidig erfarenhet till företaget, utvalda för sin professionalism, integritet och djupa kunskap om marknaden. Lucas Fox representerar för närvarande många av säljarna av Spaniens mest exklusiva fastigheter, belägna i några av dess mest eftertraktade regioner och städer.

Företaget grundades 2005 av Alexander Vaughan och Stijn Teeuwen, som utnyttjade den växande efterfrågan från internationella bostadsköpare på viktiga platser i Spanien. Nu är Lucas Fox en ledande byrå inom den spanska fastighetssektorn som betjänar både nationella och utländska kunder.

De mest anmärkningsvärda fastigheterna kräver extraordinär marknadsföring. Vårt prisbelönta interna, digitala och kreativa designteam omfamnar den senaste tekniken på marknaden och fortsätter att bryta nya gränser.

Under 2016 och 2018 belönades Lucas Fox som den bästa fastighetsbyrån i Spanien och 2016, 2017 belönades den som den bästa fastighetsmarknadsföringsbyrån i Spanien, vid European Property Awards.

Lägenhet till salu
MAD45498 Lägenhet till salu

Extras

 • 96 m² byggd
 • 2 rum
 • 1 badrum
 • Vardagsrum
 • Oberoende kök
 • Målvakt
 • Hiss
 • Terrass
 • Second hand/att renovera

Goya, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Distriktet Salamanca är internationellt känt för sin Golden Mile: ett moderiktmärke, spridd längs Ortega y Gasset Street och omgivande områden, där vi kan hitta butiker med fantastiska designers. Det är värt att gå genom fönstren i dess haute couture- och accessoarbutiker, skoaffärer, smyckesbutiker och lyxklockor för att bli chockad av priserna (att köpa något här är inte för allas budget). Konstsamlare hittar också sin plats i detta distrikt, som koncentrerar flera konstgallerier och auktionshus runt Villanueva Street.

Allt i Salamanca-distriktet är dock inte för rika människor. Kultur är för alla, och området erbjuder flera varmt rekommenderade besök. För det första, det nationella arkeologiska museet, som återöppnades 2014 efter en grundlig rehabilitering, samlar tusentals egyptiska, grekiska, romerska och iberiska föremål av stort värde, bland annat dess samling av kärl från antikens Grekland, Guarrazar-skatten - ett underbarn av visigotisk guldsmide - och framför allt frun av Elche. Den andra stora attraktionen i grannskapet är Lázaro Galdiano-museet, beläget i en gammal herrgård som uppvisar det enorma konstnärliga arvet från denna konstkritiker, som lämnade statens skatter som Hieronymus Hieronymus och Goyas Coven.

Fans av samtida konst och kammarmusik kommer att kunna hitta ett brett utbud av tillfälliga utställningar och konserter på Juan March Foundation, medan de som vill bättre förstå kulturen i Nederländerna har ett möte på Carlos de Antwerp Foundation. Grundades 1594 som ett vandrarhem för pilgrimer från denna region, då under det spanska imperiets styre, institutionen skattar The Martyrdom of Saint Andrew, ett mästerverk av Rubens. På ett kulturellt plan är distriktet också värd för Wizink Center – det före detta Sports Palace – en regelbunden plats för basketmatcher och konserter av internationella artister.

Slutligen är Salamanca-distriktet Madrids centrum för det avantgardistiska köket. På dess gator kan du hitta flera Michelin-stjärnor, inklusive Ramón Freixa Madrid - med två - som ligger i Único hotel; Zalacaín, som har engagerat sig i traditionell haute cuisine sedan 1973; och det japanska Medelhavsområdet Kabuki Wellington. Det finns många andra, utan stjärnor men lika aptitretande, som är engagerade i att återuppfinna internationella kök som peruanska (Virú) eller mexikanska (Punto MX). Slutligen är det värt att lyfta fram gastronomiska marknader som La Paz och Platea, med ett brett utbud av delikatesser för de mest krävande gourmeterna.

De två Cercanías Madrid-stationerna som servar distriktet är stationerna Recoletos och Nuevos Ministerios som ligger under Paseo de Recoletos och den andra under Paseo de la Castellana, i den västra kanten av distriktet. I dem kan du ta tåg på linjerna C-1, C-2, C-7, C-8 och C-10 och på de andra linjerna C-1, C-2, C-3, C-4, C- 7, C-8 och C-10.

MAD45498
415 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA