MAD47577
5 500 000 €
Lägenhet till salu
MAD47577
5 500 000 €
Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 4 Sovrum till salu i Jerónimos, Madrid

 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Planlösning 264m²

LUCAS FOX International Properties är stolta över att presentera detta exceptionella hem med utsikt över den emblematiska Retiroparken och Puerta de Alcalá.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Portvakt
 • Naturligt ljus
 • Utrustat kök
 • Uppvärmning
 • Renoverad
 • Luftkonditionering
 • Exteriör
 • Dubbla fönster
 • Balkong
 • Planlösning 264m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna exklusiva lägenhet, totalrenoverad med en heltäckande design, erbjuder 264 kvadratmeter av elegans och komfort.

Fastigheten har tre stora vardagsrum som vetter mot tre balkonger med unik utsikt över Retiroparken, som badar i solljus tack vare dess östorientering. Fördelningen omfattar matsal, kök integrerat i sällskapsdelen, separat tvättstuga, fyra magnifika en-suite sovrum, gästtoalett och förråd.

Med en modern stil och helt ny, är hemmet fullt möblerat och utrustat med exklusiva apparater från Porcelanosa Group. Lägenheten erbjuder centraliserad varm och kall luftkonditionering, individuell uppvärmning och komforten av en byggnad med en dörrvakt.

Beläget i en byggnad med en klassisk fasad på Alfonso XII Street, framför Retiro Park, är detta hem idealiskt för dem som vill njuta av utomhusaktiviteter och promenader i naturen.

Den utmärkta distributionen, det oslagbara läget med panoramautsikt och de magnifika kvaliteterna gör denna fastighet till en unik möjlighet i hjärtat av Madrid.

Lucas Fox är en fullservice fastighetsbyrå som erbjuder högkvalitativa bostadshus och ett brett utbud av fastighetstjänster för nationella och internationella kunder. Vi är ett flerspråkigt team, med ett fräscht och innovativt förhållningssätt till fastighetsbranschen, som erbjuder oöverträffad kunskap om den spanska fastighetssektorn, dess lägen och dess livsstil.

Företagets mer än 250 flerspråkiga styrelseledamöter och anställda tillför dynamisk och mångsidig erfarenhet till företaget, utvalda för sin professionalism, integritet och djupa kunskap om marknaden. Lucas Fox representerar för närvarande många av säljarna av Spaniens mest exklusiva fastigheter, belägna i några av dess mest eftertraktade regioner och städer.

Företaget grundades 2005 av Alexander Vaughan och Stijn Teeuwen, som utnyttjade den växande efterfrågan från internationella bostadsköpare på viktiga platser i Spanien. Nu är Lucas Fox en ledande byrå inom den spanska fastighetssektorn som betjänar både nationella och utländska kunder.

De mest anmärkningsvärda fastigheterna kräver extraordinär marknadsföring. Vårt prisbelönta interna, digitala och kreativa designteam omfamnar den senaste tekniken på marknaden och fortsätter att bryta nya gränser.

Under 2016 och 2018 belönades Lucas Fox som den bästa fastighetsbyrån i Spanien och 2016, 2017 belönades den som den bästa fastighetsmarknadsföringsbyrån i Spanien, vid European Property Awards.

Lägenhet till salu
MAD47577 Lägenhet till salu

Extras

- Classic Estate

- 264 m2

- Helt nyrenoverad och möblerad

- 3 lounger

- Målvakt

- 4 sovrum

- 4 badrum

- 1 gratis toalett

- Tvätt

- Individuell uppvärmning

- Luftkonditionering

Jerónimos, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Området Jerónimos erbjuder ett brett utbud av tjänster och shoppingområden, nära de lyxiga gatorna Serrano och Velázquez, där butiker som Louis Vuitton och Loewe finns. Jorge Juan Street, med trendiga restauranger som Amazónico och El Paraguas, ligger bara en kort promenad bort. Dessutom rymmer den intilliggande byggnaden den berömda restaurangen Horcher.

Du hittar också emblematiska platser som Puerta de Alcalá, Plaza de Cibeles, Pradomuseet och den kungliga botaniska trädgården.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD47577
5 500 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA