Bild av fastigheten
MAD24406
€ 420,000
Lägenhet Till salu
8 tillgängliga bilder
MAD24406
€ 420,000
Lägenhet Till salu

Excellent Lägenhet med 1 Sovrum till salu i Justicia, Madrid

  • Sovrum 1
  • Badrum 1
  • Boyta: 68m²

Lägenhet med en yta på 68 m², belägen på första våningen i en klassisk byggnad med hiss. En attraktiv renovering kan utföras i denna lägenhet med 1 sovrum med 1 badrum, vardagsrum och matsal och öppet kök, alla med fönster.

Lucas Fox erbjuder den här lägenheten att renovera till salu i centrum av Madrid, i stadsdelen Justicia. Det är perfekt för investerare, par eller singlar tack vare sin renoveringspotential för att bli en fantastisk andra bostad på ett enastående läge.

Det ligger i en klassisk byggnad som går tillbaka till år 1910, särskilt på den lugna Calle Regueros, i det livligaste området i Madrid. Det är mycket nära kaféer, restauranger, liten dekoration och klädbutiker etc. Offentlig transport ligger bara 5 minuter bort, med buss- och tunnelbanelinjer och tågstationen Recoletos ligger bara 10 minuter från fastigheten.

Kontakta oss för mer information.

Egenskaper

  • Hiss
  • Naturligt ljus
  • Interiör

Läge

Justicia-grannskapet gränsar till den eleganta Gran Vía-boulevarden och kännetecknas av dess neoklassiska byggnader, lyxbutiker och Högsta domstolen, som är baserad i det underbara Salesas Reales-klostret, som ligger på Plaza de Villa de Paris, en av de mest eleganta i huvudstad.

Det finns också Chueca-området, betraktat nationellt och internationellt som det mest livliga fritids- och restaurangområdet i Madrid, känt för de ursprungliga butikerna på Calle Hortaleza och de trendigaste nattplatserna. Grannar i alla åldrar samlas i trendiga bistroer och tapasbarer, liksom på San Antón-marknaden, som har en takterrass.

MAD24406
€420,000
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA