MAD3018 Såld
706,000 Lägenhet Såld

Nybyggd Lägenhet med 2 Sovrum till salu i Justicia, Madrid

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Boyta: 112m²
  • Terrass 2m²

Denna fastighet är del av Historisk byggnad nyrenoverad i Serrano Anguita. Underbart tillfälle att inskaffa sig en helt ny fastighet i en renoverad historisk byggnad på en fridfull gata i hjärtat av den Spanska huvudstaden. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Underbart tillfälle att inskaffa sig en helt ny fastighet i en renoverad historisk byggnad på en fridfull gata i hjärtat av den Spanska huvudstaden.

Fantastisk ny bostadutveckling med nio 2 och 3-sovrums lägenheter och 1 vinds bostad i en byggnad med bevarad historisk fasad och helt ny modern inredning. Fastigheterna njuter av utsikten av den trädkantade gatan nedanför med historiska byggnader runt omkring.  
Typ A fastigheter erbjude 2 en-suite sovrum, ett delat vargdags och matsals utrymme med ett  örvarings rum, medan Typ B fastigheterna har 3 en-suite sovrum, alla med tillgåmg till inner terrass. Mitt emot dessa rum finner vi 2 ingångar till boemnde vardagslivs ytan, en genom det öppna köket och en annan genom matsals delen.
Köken är samtliga utrustade med Bosch apparater. Byggnaden har en innergård med gemensamt grönområde och alla bostäder har egen parkerings plats och ett förråd i samma byggnad.  Fastigheten kommer att stå färdig sommaren 2017.
Denna typ av fastighet är högt eftertraktad i området och erbjuder bra årlig rendering på uthyrning  (4-6%).

Läge

Ny bostadsutveckling exceptionellt belägen i Justicia i ett fridfullt bostadsområde med väldigt lite trafik. Bekvämligheter (så som gym, mataffärer, skolor, etc...) i samma område.
Det finns många populära restauranger nära men också en renoverad saluhall med alla möjliga sorters varor till salu.  
Mellan C/ de Mejia Lequerica och C/ Sagasta.
Närmsta metro stationer är Alonso Martinez, Tribunal, Bilbao, Colón. Många bus linjer i området. Recoletos tåg station iligger någraminuters gångväg bort och Paseo de la Castellana bara precis runt hörnet. I de närliggande områdena finner vi Mercado de Barceló, the M30, Plaza del 02 de Mayo, Museo del Romanticismo och Castellana, Salamanca området.

MAD3018 €706,000

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile