Nyhet
MAD50990 2 200 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 4 Sovrum till salu i Almagro, Madrid

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Planlösning 220m²

4-rumslägenhet i utmärkt skick till salu i Almagro, Madrid

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 220m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox presenterar denna rymliga lägenhet till salu i stadsdelen Almagro, Chamberí-distriktet i Madrid. Lägenheten presenteras för att renoveras, med en ungefärlig yta på 220 m², fördelat på fyra sovrum och tre badrum.

Den ligger på tredje våningen, exteriör med fantastisk utsikt över omgivningarna.

En unik möjlighet för dig som letar efter en lyxig lägenhet i ett oslagbart läge. Missa inte möjligheten att bo i hjärtat av Madrid, omgivet av lyx och komfort. Kontakta oss för mer information. På grund av ägarens uttryckliga önskemål kan riktiga bilder av denna fastighet inte publiceras.

Lägenhet till salu

Planlösning

  • Vardagsrum
  • Kök
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Almagro, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Almagro är ett av de mest framstående och ädla stadsdelarna i Madrid och utmärker sig för sin tidlösa elegans och ståtliga charm. Denna enklav, som ligger i det eftertraktade Chamberí-distriktet, fängslar med sina breda trädkantade avenyer, historiska byggnader och en atmosfär som speglar den spanska huvudstadens kulturella och arkitektoniska rikedom.

Almagros gator kantas av historiska byggnader i aristokratisk stil, av vilka många går tillbaka till 1800- och 1900-talen. Detta område är känt för att hysa några av de mest exklusiva ambassaderna och bostäderna i Madrid, vilket konsoliderar det som ett förstklassigt bostadsområde.

Almagro utmärker sig för sin närhet till konstgallerier, teatrar och haute cuisine-restauranger, och konsoliderar sig som en kulturell och gastronomisk enklav.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50990 2 200 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper