Såld
MAD46785
1 990 000 €
Hus/Villa såld
MAD46785
1 990 000 €
Hus/Villa såld

Nybyggd hus/villa med 4 Sovrum till salu i Ciudad Jardín, Madrid

 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Planlösning 243m²

LUCAS FOX International Properties presenterar detta nybyggda parhus med egna trädgårdar och med material av högsta kvalitet

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Naturligt ljus
 • Utsikt
 • Utrustat kök
 • Uppvärmning
 • Nybyggd
 • Exteriör
 • Dubbla fönster
 • Planlösning 243m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Denna nybyggda Chalet består av 243 m2 och är utrustad med magnifik naturligt ljus. Dessutom har den två trädgårdsområden på båda sidor om 40m2 vardera genom vilka du kan komma åt fastigheten, med ett automatiskt droppbevattningssystem, den främre trädgården i norr och trädgården på motsatt sida i söderläge, vilket ger en gågata.

Den består av tre våningar. På bottenvåningen hittar vi ett servicesovrum med badrum, och ett spektakulärt vardagsrum/matsal med kök som är åtskilda av en glasparti där du kan njuta av oöverträffat ljus och lugn samtidigt som du delar unika stunder med din familj och vänner.

På första våningen kan vi njuta av två dubbelrum, alla med sitt eget badrum och stora garderober.

Och slutligen, på övervåningen finns ett område som kan användas som kontor eller vardagsrum, och ett stort master bedroom med eget badrum och omklädningsrum.

Huset har byggts från ett unikt arkitektoniskt projekt som respekterar de stadsplaneringsbestämmelser som gäller i området, men samtidigt ger det högsta prestanda när det gäller dess konstruktion: strukturer, fasader, tak, distributioner, ytbehandlingar, snickeri och installationer, med hänsyn till deras hållbarhet, säkerhet och effektivitet.

Ursprungligen var verket designat för ägarens personliga bruk, så kvaliteterna har varit av högsta nivå.Detta är dess konstruktionsegenskaper:

- Förstärkt betongfundament och platta på ventilerad sanitetsplatta som isolerar interiören från utvändig mark, och skyddar bostaden mot fukt.

-Struktur av efterspända armerade betongplattor för att undvika pelare inne i golven. Denna typ av struktur möjliggör skapandet av stora öppna ytor, maximal mångsidighet i fördelningen av utrymmen och ger byggnaden stor säkerhet och strukturellt motstånd med en minimal strukturell tjocklek.

-Takkonstruktion baserad på en armerad betongplatta, som ger huset bra isolering, med stora takfönster (Velux) integrerade i samma tak, vilket ger stor ljusstyrka inuti. Denna yttre isolering, i golv och tak, fortsätter i fasaderna som har utförts med ett Exterior Thermal Insulation System (SATE) vilket skapar ett kontinuerligt hölje som garanterar interiör komfort och maximal energieffektivitet.

-Det exteriöra snickeriet baserat på laminerat och behandlat furu är, förutom det unika och kvalitén i dess design och tillverkning, utrustat med dubbla säkerhetsglas och en luftkammare med termisk brytning i enlighet med teknisk kod. , och som garanterar isolering. , skydd, komfort och energieffektivitet.

-De stora Velux-fönstren på däck har en integrerad mörkläggningsgardin och dubbla säkerhetsglas, de är motoriserade och fjärrstyrda och kan manövreras från en mobilapplikation, vilket gör deras användning och underhåll enklare.

- Finishen är av högsta kvalitet och framhäver det massiva golvet av melisfuru på golven i sovrummet och under däck. Denna typ av golv ger inte bara värme och komfort till rummen, utan garanterar också stor hållbarhet.

-Golvet på bottenvåningen är en kontinuerligt utförd mikrocementbas som, förutom sin ursprungliga estetik och renhet, underlättar spridningen av värme/kyla från luftkonditioneringssystemet genom integrerad golvvärme.

-Alla delar av konstruktionen har utförts med hänsyn till målet om unikhet i design, energieffektivitet och inredningskomfort. Köket, utrustat med högkvalitativa apparater, är visuellt integrerat i vardagsrummet, men isolerat från det med glaspartier, vilket ger värme och samtidigt funktionalitet i dess användning. Utformningen och utförandet av anläggningarna förtjänar särskilt omnämnande, särskilt luftkonditioneringen och ventilationen som säkerställer komfort sommar och vinter med maximal energieffektivitet.

- Luftkonditionerings- och varmvattenproduktionssystemet i hemmet utförs genom ett aerotermiskt och värmepumpsystem, som producerar värme på vintern och kyla på sommaren som distribueras genom ett strålande golvsystem med hjälp av PE-rör i marken, styrd av sektorstermostater så att komfort garanteras i alla rum och i alla utomhussituationer.

- Maskinuppsättningen har placerats i en källare med enkel åtkomst inifrån huset för att undvika ockupation av maskinelement i användningsområdena, vilket uppnår större användning av utrymmet. Dessutom säkerställer dess automatiserade drift- och kontrollsystem enkel användning och underhåll.

Detta system garanterar inte bara komplexets energieffektivitet och hållbarhet, utan, med stöd av ett forcerat ventilationssystem med värmeåtervinning och hemmets isoleringskonstruktionssystem, förbättrar det avsevärt komforten, minskar energiförbrukningen och det underlättar dess säkerhet, funktion och hållbarhet, producerar också varmvatten direkt.

Alla evakueringsnät och stuprör är isolerade och designade med högsta kvalitetsstandard.

Hemmet är också utrustat med en invändig kommunikationsdistributionspunkt för centralisering av Wi-Fi-system och datanätverk.

Belysningen är utrustad med intensitetsregulatorer i de flesta områden, speciellt i vardagsrummet, vilket underlättar komfort och kontroll av önskad ljusnivå.

Det bör noteras att denna fastighet har ett 360-graders koncept så hela fastigheten badar i naturligt ljus, vilket i kombination med utsikten över grönområden gör att du kan njuta av en unik villa i ett bostadsområde med miljöskydd, i ett lugnt och lugn miljö, visst, men i centrala Madrid, och undviker på så sätt den dagliga trafiken med att behöva korsa M-30 och att kunna fly vardagens stress när du kommer hem, vilket ger dig en unik livskvalitet.

Hus/Villa såld
MAD46785 Hus/Villa såld

Extras

 • 243 m² byggd
 • 4 sovrum
 • 5 badrum
 • 2 trädgårdar
 • Syd-Nord orientering
 • ny konstruktion
 • Inbyggda garderober
 • värmepump
 • aerotermiskt system

Ciudad Jardín, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Stadsdelen Ciudad Jardín ligger mycket nära de viktigaste kommersiella, nöjes- och restaurangområdena i Chamartín-distriktet, vilket resulterar i en bostadsö, och samtidigt med ett utmärkt kommunikationsnätverk och närhet till kollektivtrafiken, som är tunnelbanelinjerna 4 och 9 och busslinjerna 1, 9, 16, 19, 29, 40, 43, 52, 72, 73, 120, N1, N2 som trafikerar området.

I grannskapet kan du hitta flera möjligheter för utbildning av dina barn, såsom Corazón Inmaculada, Fundación Santamarca, Guzmán El Bueno, Padre Poveda skolor och andra mycket nära i El Viso-området.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat A

MAD46785
1 990 000 €
Hus/Villa såld

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA