Reducerat pris
RZS34563
365 000 €
Plot Till salu
3 tillgängliga bilder
RZS34563
365 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Las Rozas, Madrid

 • Totalyta 845m²

Vacker tomt till salu i hjärtat av Las Matas med en byggbar yta på 676 m², för uppförande av ett fristående hus med upp till 2 våningar plus vind och möjlighet till källare.

Lucas Fox presenterar denna fantastiska helt platta byggtomt till salu, med en total yta på 845 m². Det är en tomt med en byggbar yta på 676 m², på en stadsväg i centrala Las Matas, 5 minuters promenad från pendeltåget.

Tomten ligger i Madrids nordvästra område, 25 km från Madrids centrum, och erbjuder en utmärkt livsstil och bra infrastruktur, samt en naturlig miljö med spektakulär utsikt. Det har ett brett utbud av privata, samordnade och offentliga skolor i området. Med oslagbar utsikt över regionalparken Cuenca Alta del Río Manzanares och Sierra de Las Matas, Las Rozas de Madrid.

Den har anslutningar för vatten- och elförsörjning, avlopp, gatubelysning och trottoarer. Denna mark är godkänd för en enda bostadsstruktur (villa) och upp till 2 våningar kan byggas.

Kort sagt, det är en bit mark som erbjuder olika möjligheter att bygga ditt hem i ett område som låter dig ha en utmärkt livskvalitet, omgiven av alla nödvändiga tjänster mindre än 5 minuter bort: pendeltågstation, stormarknader, hälsa centrum, skola, intercitybusshållplats, grön- och idrottsområden.

Kontakta oss för att ordna ett besök. Du kan också besöka oss på vår Lucas Fox Property Lounge, på Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, för mer information eller via @lucasfox.lasrozas

Egenskaper

  Läge

  Denna tomt ligger i ett prestigefyllt område i nordvästra Madrid. Det erbjuder en utmärkt livsstil och bra infrastruktur, samt en naturlig miljö med spektakulär utsikt över regionalparken Cuenca Alta del Río Manzanares. Det har ett brett utbud av privata, samordnade och offentliga skolor i området, som bland annat Logos, Punta Galea, St. Michael's, Orvalle och SEK.

  I närheten hittar du utbildningscenter för alla nivåer, det har också köpcentrum, stormarknader, barer, restauranger, frisörer, yogacenter, padeltennis, banker, nära Torrelodones.

  Detta område har mycket goda förbindelser eftersom det är nära till förbindelser till M40, M50, A6 och Escorial-vägen. Dessutom kan du välja kollektivtrafik med förortsstationen Las Matas (linjerna C7 och C10), och intercitybussar (linjerna C7 och C10) som erbjuds.

  Av alla dessa skäl är denna tomt det bästa valet för att njuta av ett privilegierat och välanslutet läge.

  RZS34563
  365 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Las Rozas

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA