POZ41328
2 300 000 €
Plot till salu
POZ41328
2 300 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Boadilla Monte, Madrid

 • Totalyta 9 500m²

Vacker mark på 9 500 m² uppdelad i tre tomter för ett lyxigt fastighetsprojekt i Montepríncipe, Boadilla del Monte

plot viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Portvakt
 • Garagem
 • Padel-bana
 • Naturligt ljus
 • Parkering
 • Utsikt över golfbanan
 • Utsikt
 • Säkerhet
 • Nära internationella skolor

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox är glad att kunna presentera denna fantastiska och unika investeringsmöjlighet som ligger i Montepríncipe (Boadilla del Monte), ett av de lyxigaste bostadsområdena nära huvudstadens centrum.

  Vi hittar en omfattande tomt på nästan en hektar, med en regelbunden form, välanvänd och uppdelad i tre stora tomter: två på 3000 m² och en annan på 3500 m². De är idealiska för att genomföra ett lyxigt fastighetsprojekt med tre fristående enfamiljsvillor med den arkitektoniska utformningen du väljer.

  Tack vare sitt magnifika läge erbjuder tomten alltid maximal säkerhet och lugn i Monteprícipe, vilket gör den perfekt om du letar efter avskildhet.

  För närvarande har det ett vackert och gediget fristående enfamiljshus, även om dess segregation redan har bearbetats. Därför är allt klart för att starta ett nytt fastighetsprojekt.

  Denna underbara tomt i slutet av Montepríncipe kommer att visa sig vara det perfekta hemmet för alla familjer på grund av dess läge, lyx och komfort.

  Utan tvekan är det en fastighet värd att besöka för att verkligen uppskatta all dess skönhet och extraordinära design. Kort sagt, det är en del av Monte de Boadillas sprudlande natur som omger oss i denna privilegierade miljö.

  Kontakta Lucas Fox idag via telefon eller mail för att ordna en visning. Vi arbetar sju dagar i veckan för att anpassa oss efter våra kunders behov. Du kan också besöka oss på vårt Lucas Fox-center på Avenida de Europa n.º 38, Pozuelo de Alarcón. På så sätt kan vi analysera dina behov mer i detalj och hjälpa dig att hitta den perfekta fastigheten eller investeringen.

  Plot till salu
  POZ41328 Plot till salu

  Boadilla del Monte, Madrid: Var den här bostaden är belägen

  Denna mark ligger i Montepríncipe, ett av de mest exklusiva områdena i Boadilla del Monte. Det ligger i en naturlig miljö, med rikliga ekar och konsoliderad medelhavsflora. Eftersom det är ett lyxigt gated community, har det en conciergeservice och 24-timmars privat bevakning med passerkontroll och patrullfordon. Dessutom är den sammankopplad med M-40, M-500 och M-503, samt med buss, pendeltåg och spårväg. Det har bra sociala tjänster, såsom flera köpcentrum inklusive Carralero, Equinoccio, Centro Oeste och Gran Plaza 2.

  Både Montepríncipe och dess omgivningar har allt du kan behöva: otroliga och omfattande grönområden, fritidscenter som Montepríncipe Club, hälsotjänster som HM Montepríncipe sjukhus eller Puerta de Hierro sjukhus och utbildningscentra som CEU University eller Universidad Francisco de Vitoria.

  Kort sagt, det är ett idealiskt område för dem som letar efter ett hem på en säker, exklusiv plats, omgiven av natur och nära en av de mest trafikerade huvudstäderna i Europa.

  POZ41328
  2 300 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Boadilla del Monte

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA