Såld
POZ38180
900 000 €
Plot Såld
POZ38180
900 000 €
Plot Såld

Excellent plot till salu i Boadilla Monte, Madrid

  • Planlösning 2 800m²
  • Totalyta 2 800m²

Utmärkt stadshörntomt till salu i hjärtat av Las Lomas, Boadilla del Monte

Lucas Fox är stolta över att presentera denna fantastiska möjlighet belägen i Las Lomas, i ett privilegierat läge i urbaniseringen.

Vi är i ett av de bästa områdena i Boadilla del Monte, bredvid alla vägar och närliggande kommuner, en kort bit från centrum. Utan tvekan den bästa urbaniseringen om du vill bo i ett lugnt område, i kontakt med naturen och utan buller, men nära all service som erbjuds av denna underbara pendlarstad.

Vi erbjuder dig denna utmärkta möjlighet att förvärva en plan och konsoliderad hörntomt på 2 800 m², mycket regelbunden och välanvänd, med möjlighet att förvärva projektet för byggandet av en vacker skräddarsydd villa. Omedelbar tillgänglighet för att börja bygga ett drömhus.

Tomten ligger i ett av de bästa områdena i Las Lomas, med utmärkta förbindelser till kollektivtrafik. Det tillåter konstruktion av 25 % över marknivå, vilket ger upp till 700 m², exklusive halvkällargolvet, för att designa ett helt nytt och personligt hus för hela familjens smak.

Det ligger i ett urbant bostadsområde en kort bit från centrum och ett steg från Monte del Boadilla. Dess omgivning har shoppingområden, tjänster, vårdcentraler, elitskolor, förskolor, grönområden och andra faciliteter som ger den en hög grad av komfort, utan att förlora det praktiska att ha allt i närheten.

Njut av utmärkta kommunikationer med direkt tillgång till M-503, samt kommunens pendeltågsstation och bussnätet med direkt anslutning till Madrid och andra närliggande kommuner. En familjär och trevlig miljö mitt i Boadilla del Montes urbana natur.

Kontakta Lucas Fox idag via telefon eller mail för att ordna en visning. Vi arbetar sju dagar i veckan för att anpassa oss efter våra kunders behov. Du kan också besöka oss på den nyligen öppnade Lucas Fox Lounge på Avenida de Europa, 38 i Pozuelo de Alarcón. Så vi kan analysera dina behov mer i detalj och hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden eller investeringen.

Egenskaper

  • Planlösning 2 800m²

Läge

Denna byggnadstomt ligger i den prestigefyllda urbaniseringen Las Lomas de Boadilla del Monte, som utmärker sig för sin höga livskvalitet och erbjuder en fantastisk utomhuslivsstil, omgiven av natur och mycket nära Madrids centrum.

Las Lomas erbjuder också sina invånare fantastiska faciliteter och tjänster, inklusive två köpcentrum och tvåspråkiga skolor i toppklass som Virgen de Europa, Saint Michael's och Trinity College.

Boadilla är den näst säkraste kommunen i hela Spanien enligt de senaste uppgifterna från det nationella statistikkontoret. Urbaniseringen Las Lomas har en egen säkerhetstjänst med 24-timmarspatruller.

Njut av en fantastisk infrastruktur med motorvägarna M-50 och M-503 och M-513, bra förbindelser med grannstäderna Pozuelo och Majadahonda och du kan nå de bästa internationella skolorna som American School of Madrid och British Council School i 15 minuter med bil.

POZ38180
900 000 €
Plot Såld

Liknande fastigheter till salu i Boadilla del Monte

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA