Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Såld
IBZ23029
1 550 000 €
Lägenhet Såld
8 tillgängliga bilder
IBZ23029
1 550 000 €
Lägenhet Såld

Nybyggd lägenhet med 4 Sovrum med 115m² terrass till salu i Santa Eulalia, Ibiza

  • Sovrum 4
  • Badrum 4
  • Boyta: 159m²
  • Terrass 115m²

Denna fastighet är del av JADES Lägenheter, Santa Eulalia, Ibiza. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Santa Eulalia, Ibiza med ett start pris på 1,325,000 €

Ibiza är snart hem för detta lyxiga lägenhetskomplex i toppklass. Jade rymmer totalt 12 exklusiva lägenheter nära stränderna i Cala Llenya och Cala Nova, nära byn San Carlos.

Utvecklaren har slutfört några andra avancerade projekt på ön och är känd för att använda material av hög kvalitet och respektera öns stil. Konstruktionens kvalitet, såväl som material och tillbehör, kommer att vara av högsta standard. Denna byggnad är elegant och sofistikerad på samma gång. Det perfekta alternativet som antingen ett andra hem eller primär bostad.

Byggnadens distribution är som följer: 4 lägenheter med en trädgård på bottenvåningen, 4 lägenheter på första våningen och 4 takvåningar med en stor takterrass med fantastisk panoramautsikt över havet.

Alla lägenheter kommer att äga en privat pool, en stor täckt terrass, golvvärme, underjordisk parkering och njuta av mycket naturligt ljus. Samhället kommer också att ha en mycket stor gemensam pool på den gemensamma marken.

Bara några meter från havet kan du nå stranden via en stig på 1 minut. San Carlos ligger mindre än 5 minuter bort och du kan nå Santa Eulalia på cirka 10 minuter och staden Ibiza på cirka 30 minuter.

Försäljningen har redan börjat, så missa inte den här unika möjligheten. Priserna för lägenheterna kommer att ligga mellan 975 000 och 1 420 000 €.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Gemensam terrass
  • Nybyggd

Extras

12 lägenheter med bra storlek på 4 sovrum med badrum - med stora terrasser och mycket ljus.

Läge

Nära Cala Llenya, San Carlos, Cala Nova, Es Canar, Santa Eulalia.

IBZ23029
1 550 000 €
Lägenhet Såld

Liknande fastigheter till salu i Santa Eulalia

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA